Filip Chudý Rôzne

5 správ, ktoré najviac oslovili Považskobystričanov: Pozrite si to v jednej kocke

Aj uplynulý týždeň sme pre vás mapovali situáciu v Považskej Bystrici a okolí. A niektoré témy našich čitateľov oslovili až nadpriemerne. Pozrite si, čo rezonovalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku 5 správ, ktoré najviac oslovili Považskobystričanov: Pozrite si to v jednej kocke
Zdroj: Dnes24.sk

Považskobystrické gymnázium žilo maturitou

Tento týždeň prebiehala v Považskej Bystrici ústna časť maturitnej skúšky. My sme sa na jej záver boli pozrieť na miestnom gymnáziu, kde sa nám podarilo zachytiť pocity tamojších maturantov. Ako vnímali komisie?

Považskobystričan Ľubomír Ďuriš najlepším hádzanárom roka

V stredu v Michalovciach udeľovali ocenenia pre najlepších hádzanárov Slovenska v roku 2015. A hlavné ocenenie Hádzanár roka smeruje do Považskej Bystrice, keď ho získal náš odchovanec Ľubomír Ďuriš. Aké boli jeho pocity?

Tréner považskobystrických basketbalistov smerom k hráčom

Mladí basketbalisti z Považskej Bystrice obsadili na slovenskom šampionáte nepopulárne štvrté miesto. No ich tréner vidí v mužstve perspektívu, lenže budúcnosť záleží na samotných hráčoch. Ako by sa nemôžu mladí hráči správať?

5 miest v Považskej a okolí, kde vám dajú aj povestnú pečiatku

Moment, keď dvojica zaľúbencov robí vo svojom vzťahu zásadný krok si zaslúži krásne prostredie. Považskobystrický okres disponuje viacerými zaujímavými svadobnými miestami. Zaostrili sme na tie podľa nás najkrajšie. A ktoré sa najviac páči Považskobystri­čanom?

Považskobystrické kúpalisko sa už pripravuje na sezónu

Horúce dni nútia Považskobystričanov myslieť už aj na relax pri vode. Nám sa podarilo zistiť, kedy sa otvoria brány nášho kúpaliska a či sa bude dať počas leta využívať aj krytá plaváreň. V ktorý deň sa teda otvoria brány kúpaliska?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

"Prednosta našej radnice zaspomínal na študentské časy a oprášil archív: Našiel FOTO, ktorú musíte vidieť! ":http://povazska.dnes24.sk/…idiet-240199

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM