Filip Chudý Rôzne

Horúci týždeň priniesol množstvo správ: Toto je top 5 z Považskej Bystrice

S blížiacim sa koncom týždňa prichádza aj čas bilancovania. Okrem vysokých teplôt priniesol tiež množstvo pútavých správ, z ktorých vyberáme päť pre Považskobystričanov najzaujímavejších.

Ilustračný obrázok k článku Horúci týždeň priniesol množstvo správ: Toto je top 5 z Považskej Bystrice
Zdroj: Dnes24.sk

Považskobystričan Tomáš (18) dosiahol výnimočnú vec

K postupu starších dorastencov MŠK Považská Bystrica do druhej ligy pomohol výrazne aj ich brankár Tomáš Kováč. Ale 18-ročný rodák z nášho mesta gólom nielen zabraňoval, ale ich aj strieľal. Čo sa mu podarilo v poslednom zápase sezóny?

Oslava považskobystrickej hádzanej

Hádzanárska sezóna síce skončila, ale ešte pred tou novou nás čakal jeden veľký bonbónik. V sobotu sa uskutočnil dlho očakávaný exhibičný zápas pri príležitosti 10. výročia od zisku ostatného hádzanárskeho titulu. Kto všetko na sa zápas chystal?

Považská Bystrica sa mala ako v rozprávke

Minulú nedeľu popoludní sa odohralo jedno z najúspešnejších podujatí hlavne pre deti v širokom okolí. Do nášho mesta prišiel opäť Rozprávkový les s množstvom atrakcií, čo prilákalo množstvo účastníkov. Koľko presne ich bolo?

Cenu Čin roka získal Ivan Sikorai

Aj počas tohtoročných považskobystrických Dní mesta sa rozdávali ocenenia. V kategórii Čin roka si ho prevzal Ivan Sikorai. Ale tomu sa to veľmi nepozdávalo, čo oznámil aj primátorovi mesta. Čo presne mu povedal?

Dlhých 22 rokov známy mostík v Považskej chátral, až…

Na pešiu zónu vedúcu ponad Domanižanku sa napája viacero mostíkov pre chodcov. No prakticky všetky sú v katastrofálnom stave, lenže ten najznámejší už nie. Skupina dobrovoľníkov ho zmenila na nepoznanie. Pozrite si tú zmenu!

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považská Bystrica oslavovala jubileum: Výber FOTO z trojdňovej akcie

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM