Filip Chudý Rôzne

5 najpútavejších považskobystrických správ týždňa: Čo priniesol prelom mesiacov?

Počas tohto týždňa sme plynule prešli z júna do júla, čím sa oficiálne začali aj prázdniny. Toto obdobie prinieslo veľa pútavých správ, z ktorých vyberáme pre naše mesto tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku 5 najpútavejších považskobystrických správ týždňa: Čo priniesol prelom mesiacov?
Zdroj: Barbora Talačová

Zlaté mužstvo ukázalo kvalitu aj po 10 rokoch

Legendy považskobystrickej hádzanej sa po dlhých desiatich rokoch opäť predstavili na mieste, kde rozdávali miestnym fanúšikom radosť. Na vydarenom podujatí ukázali, že svoje remeslo stále ovládajú dokonale. Čo na to povedali hlavní protagonisti?

Tanečníčky Adrianu (18) a Máriu (15) z Považskej čakali ME

V Leviciach sa konal európsky šampionát vo výrazových tancoch. Slovensko na ňom reprezentovali aj dve mladé Považskobystri­čanky. Krátko pred ich najdôležitejšou súťažou v doterajšej kariére sme zisťovali, ako sú pripravené. Aký nepríjemný problém ich postretol?

Úspech Považskobystričanov na detskej olympiáde

V minulých dňoch v Trnave a okolí prebehla Kalokagatia, čo je medzinárodná olympiáda detí a mládeže. Mimoriadny úspech na nej dosiahli mladí považskobystrickí hádzanári. Čo konkrétne sa im podarilo?

Žiaci spolu s dobrovoľníkmi nezištne pomáhali

V predposledný deň školského roka sa na priemyslovke len neodovzdávali knihy, či čistili lavice, ale niektorí žiaci spolu s dobrovoľníkmi výrazne pomohli aj okoliu svojej školy. Akou formou to spravili?

Považskobystričan Kristián (14) strieborný na Kalokagatii

Aj keď 14-ročný Kristián Tamáši z nášho mesta nie je atlétom, na olympiáde detí a mládeže ukázal, aký veľký talent na atletiku má. A nebyť zranenia, zrejme by získal dva cenné kovy. Aké ťažké rozhodnutie ho cez prázdniny čaká?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Záver školského roka na priemyslovke v Považskej: Najlepších žiakov čakala pocta, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM