Rôzne

Považskobystrickí policajti zmenili adresu: Kde po novom vybavíme dôležité veci?

Miestni policajti sa presťahovali. Považskobystričania si tak musia zvyknúť na nové miesta, na ktorých sú im poskytované policajné služby.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí policajti zmenili adresu: Kde po novom vybavíme dôležité veci?
Zdroj: Dnes24.sk

Obvodné oddelenie Policajného zboru Považská Bystrica, ktoré sa doteraz nachádzalo na Námestí Andreja Hlinku v budove oproti cintorínu v centre mesta a v blízkosti rôznych finančných inštitúcií, sa po novom natrvalo presťahovalo do budovy Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Považskej Bystrici na Kukučínovej ulici, čo je budova pod diaľničným mostom pri veľkej okružnej križovatke.

„Všetky služby poskytované Obvodným oddelením Policajného zboru Považská Bystrica, ako napríklad prijímanie oznámení o protiprávnych činoch, o stratách osobných dokladov, výsluchy a pod. sa budú od tohto týždňa poskytujú v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Považskej Bystrici,“ informoval okresný policajný riaditeľ Slavomír Kučera.

Už od polovice decembra minulého roka sa v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Považskej Bystrici (budova pri okružnej križovatke) nenachádza evidencia vozidiel, evidencia zbraní a streliva, ako aj oddelenie dokladov. No ľudia sú stále naučení tam zo zvyku chodiť, preto polícia súčasne upozorňujeme občanov na nasledovné. „Prihlásenie a odhlásenie vozidla, vybavenie občianskeho či vodičského preukazu, pasu, úkony spojené s evidenciou zbraní a streliva a pod. sú vykonávané na kontaktnom administratívnom mieste pre občana na Okresnom úrade v Považskej Bystrici (výšková budova v centre mesta),“ informoval Slavomír Kučera.

Môže vás zaujímať:

Považská Bystrica sa kosí skôr ako zvyčajne: Ktorých sídlisk sa to týka?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM