Filip Chudý Kultúra

Prvý júnový víkend v Považskej prichádza: Na akých akciách sa môžeme zabaviť?

Ak ešte neviete, ako strávite prvé voľné júnové dni, ponúkame vám niekoľko zaujímavých tipov na akcie, ktoré sa uskutočnia v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Prvý júnový víkend v Považskej prichádza: Na akých akciách sa môžeme zabaviť?
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

O pohár primátora

3. júna o 9:00, športová hala

V športovej hale v Považskej Bystrici sa uskutoční súťaž súborov a jednotlivcov v diskotancoch. Súťaž je určená žiakom základných a stredných škôl, členom amatérskych tanečných krúžkov, súborov, ale i jednotlivcom. Príďte sa pozrieť na tanečné výkony.

Finále hokejbalovej ligy

3. a 4. júna o 10:30, hokejbalové ihrisko

Považská Bystrica spozná svojho nového hokejbalového kráľa, keďže vo finále mestskej ligy sa stretnú mužstvá HC Kamoši a Grizzlies Milochov, ktoré ešte titul nezískali. Kto sa bude tešiť?

Futbal: Považská Bystrica – Prievidza & Handlová

3. júna o 13:00, futbalový štadión

Futbalistky MŠK Považská Bystrica ukončia túto sezónu druhej ligy domácim zápasom proti Baníku Horná Nitra. Udržia si postavenie v elitnej trojici?

Votrelec: Covenant

3. júna o 19:00, kino Mier

Týmto filmom režisér Ridley Scott vracia do vesmíru, ktorý nám stvoril vo Votrelcovi, prvom filme venovanom najstrašnejšiemu mimozemskému monštru filmovej histórie. V najnovšej a ešte desivejšej kapitole sa pripravuje posádka vesmírnej lode Covenant kolonizovať vzdialenú planému na druhej strane galaxie. Zdá sa im, že nový svet, ktorý nečakane objavili je idylickým nezmapovaným rajom. V skutočnosti je to temný a brutálny svet… Americký sci-fi horor.

Country večer Žeravica 2017

3. júna o 19:00, amfiteáter v Stupnom

Country večer so skupinou Váh River Band z Piešťan privíta Stupné. Táto skupina hrala na mnohých významných podujatiach na Slovensku a v Českej republike. Vo svojom repertoári má viac než 300 skladieb rôzneho žánru prevažne však country. So skupinou Váh River Band sú späté mená mnohých legendárnych country hudobníkov.

Klaunohry

4. júna o 16:00, fontána pri kine Mier

Klaunské predstavenie Divadla Tamariki. Príďte osláviť Deň detí a zabaviť sa s klaunmi Aťom a Lili! Nebudú chýbať atrakcie pre deti (balónová šou, maľovanie na tvár, štvorkolky, trampolína, šmykľavka,…) V prípade nepriaznivého počasia sa program uskutoční v kine Mier.

Záhradníctvo: Rodinný priateľ

4. júna o 19:00, kino Mier

Najväčší projekt autorskej dvojice Hřebejk/ Jarchovaský. Rodinný priateľ je prvým z filmov z trilógie Záhradníctvo, rodinnej ságy, ktorá časovo predchádza kultovej snímke Pelíšky. Film je príbehom lásky, ktorá nesmela byť naplnená. Rozpráva príbeh o vernosti, túžbe, vine a láske, o odchodoch a návratoch, o rodine, rodičoch a deťoch. Je to rodinný portrét videný pohľadom žien, ktoré dal dohromady sám osud.

Miroslav Ješko: Z mojich ciest

Kino Mier

Výstava fotografií považskobystrického rodáka s podtitulom Egypt a výber cestovateľských fotografií. V kine Mier si ju môžete pozrieť do 30. júna v nasledovných časoch: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Jún v Považskej bude plný zábavy: 10 akcií, na ktorých by ste nemali chýbať

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM