Filip Chudý Kultúra

Predlžený víkend v Považskej a okolí: Príde k nám aj známa skupina Fragile!

Druhý predĺžený víkend za sebou zažijeme v úvode mája, aj preto je ponuka podujatí v našom meste a okolí bohatá. Stačí si len vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Predlžený víkend v Považskej a okolí: Príde k nám aj známa skupina Fragile!
Zdroj: Dnes24.sk

Stratené mesto Z

5. mája o 19:00, kino Mier

V roku 1906 sa britský bádateľ Percy Fawcett po prvýkrát vydal do Amazónie. A tento dobrodružný film ukazuje, čo zažil. Fawcett sa stal legendou a jeho osobnosť bola predlohou aj pre postavu Indiany Jonesa. Bol inšpiráciou spisovateľa Sira Arthura Conana Doyla, Michaela Crichtona a mnohých ďalších.

Commercial life party

5. mája, Life music club

Najbližší piatok sa bude v „lajfku“ niesť v komerčnom štýle s DJ Kajom. Ak chcete, príďte odštartovať májovú zábavu na túto párty.

Hodový minifutbalový turnaj

6. mája o 13:30, Podmanín

V Podmaníne sa uskutoční už 7. ročník hodového turnaja v minifutbale zmiešaných družstiev. Novinkou tohto ročníka je fakt, že sa bude hrať v nafukovacích balónoch, aby bolo veľa zábavy. Ešte predtým o 11:30 privíta Podmanín v rámci 6. ligy Dolné Kočkovce.

Fragile

6. mája o 18:00, kino Mier

Koncert slovenskej vokálnej hudobnej skupiny zloženej z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV šou.

ROSA

6. mája o 20:00, Apollo music club

Country – folkový večer v podaní považskobystrickej hudobnej skupiny ROSA. Chlapská trojčlenná kapela vám predstaví prierez tých najznámejších česko-slovenských country, folkových, oldies interpretov ako napríklad Nedvědovci, Michal Tučný, OLYMPIC…

Futbal: Považská Bystrica – Košecké Podhradie

7. mája o 10:00, futbalový štadión

Považskobystričania majú na čele tabuľky aktuálne 13-bodový náskok. Najbližšie ich preverí tretie mužstvo tabuľky. Ak zvládnu aj túto prekážku, postup do piatej ligy si výrazne priblížia.

Pápež František: Modlite sa za mňa

7. mája o 19:00, kino Mier

Keď tínedžer z Buenos Aires pocíti náboženské volanie, ešte netuší, že je to prvý krok, ktorý ho nakoniec privedie až do Vatikánu, kde sa stane hlavou katolíckej cirkvi. Filmový príbeh o tom, ako bol jezuitský kňaz pochádzajúci z Južnej Ameriky neočakávane zvolený za nového pápeža.

Bačova cesta

8. mája o 13:00, Salaš Pružina

Aj tento rok je pripravený bohatý program na podujatí, ktoré sa nesie v duchu tradičnej májovej bryndze. Môžete si pozrieť nielen jej výrobu, ale bude aj ochutnávka. Okrem toho bude aj kultúrny program, resp. ukážka remesiel, ktoré sú spojené so salašníctvom. Pričom nebude chýbať ani dobré jedlo.

Baby šéf

8. mája o 16:00, kino Mier

Režisér filmu Madagaskar Tom McGrath vás pozýva do kina na animovanú komédiu Baby šéf, v ktorej sa zoznámite s veľmi zvláštnym bábätkom. Nosí totiž elegantný oblek s kravatou, hovorí hlbokým hlasom a má vždy po ruke zásobu nemiestnych vtipov. Americká animovaná komédia.

Masaryk

8. mája o 19:00, kino Mier

Smrť Jana Masaryka je dodnes zahalená tajomstvom. Mnohé tajomstvá sa však skrývali i v jeho živote. Dramatický príbeh, venovaný osudom diplomata a neskoršieho československého ministra zahraničia, Jana Masaryka, sa vracia do obdobia tesne pred druhou svetovou vojnou.

Výstava umeleckej fotografie

Kino Mier

Výber fotografií zo 41. ročníka výstavy umeleckej fotografie členov zväzu slovenských fotografov si môžete v kine Mier pozrieť do 21. mája v nasledovných časoch: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Máje v Považskej Bystrici a okolí: Zozbierali sme atraktívne ZÁBERY!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM