Filip Chudý Rôzne

Neviete čo s deťmi cez jarné prázdniny? V Považskej môžu byť aj tvorivé!

V Považskej Bystrici a okolí sú na programe jarné prázdniny. Ak ešte neviete, ako ich s deťmi strávite, môže ísť na Tvorivé prázdniny do múzea.

Ilustračný obrázok k článku Neviete čo s deťmi cez jarné prázdniny? V Považskej môžu byť aj tvorivé!
Zdroj: Vlastivedné múzeum

Počas nasledujúce týždňa budú na všetkých školách Trenčianskeho kraja prebiehať jarné prázdniny. Tie neobídu ani Považskú Bystricu. Pri tejto príležitosti pripravilo Vlastivedné múzeum v Považskej Bystrici bohatý program na podujatí s názvom Tvorivé prázdniny, ktorý má až sedem bodov.

„Pripravená je práca s drevom, čaro ručnej výšivky, výroba šperkov drôtovaním, plstenie z ovčej vlny, papierové tvorenie, hry s modelovaním a novinkou je práca s kožou,“ prezradili viac o programe z vlastivedné­ho múzea.

Ako ďalej organizátori uviedli, pozvané sú všetky deti s rodičmi alebo starými rodičmi, ktoré majú chuť príjemne a užitočne stráviť voľný čas počas jarných prázdnin a niečo nové si vyskúšať. Tento program je pripravený v pondelok a utorok od 9:00 do 12:00 v prednáškovej miestnosti vlastivedného múzea, ktoré sa nachádza v budove Strednej priemyselnej školy, vchod je zboku od nového ihriska. Poplatok na účastníka sú dve eurá, pričom to zahŕňa aj materiál. „Odmenou za vaše úsilie budú výrobky, ktoré si odnesiete so sebou domov. Tešíme sa na vás a na naše spoločné veselé tvorenie,“ doplnili z vlastivedné­ho múzea.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Fašiangové zábavy v našom okolí a ich lákadlá: Necháte sa zvábiť aj vy?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM