Filip Chudý Krimi

Nešťastie priamo v Považskej: Monika (22) išla po priechode a v tom...

Priamo v Považskej Bystrici došlo k vážnej dopravnej nehode, z ktorej sa má 22-ročná Monika dlho liečiť. Čo sa presne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie priamo v Považskej: Monika (22) išla po priechode a v tom...
2
Galéria

Vo štvrtok 19.januára večer o 18:35 došlo na križovatke miestnych komunikácií ul. Športovcov a ul. Tatranskej podľa informácií od polície k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom a mladou chodkyňou, prechádzajúcou cez priechod pre chodcov.

„51-ročný Ladislav z okresu Považská Bystrica na vozidle Citroen Xsara jazdil vo vnútornom pruhu štvorprúdovej komunikácie smerovo rozdelenej dvojitou plnou čiarou s dvoma jazdnými pruhmi. Na uvedenej križovatke narazil do 22-ročnej Moniky, ktorá kráčala po riadne vyznačenom priechode pre chodcov (z pohľadu vodiča kráčala z ľavej strany na pravú), nedal jej prednosť v dôsledku čoho došlo k zrážke,“ prezradila Elena Antalová, hovorkyňa KR PZ v Trenčíne.

Ako ďalej uviedla, pri dopravnej nehode mladá žena utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia 4 až 6 mesiacov. „Obaja boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na vozidle vznikla škoda si 200 €. Vec si prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Považskej Bystrici, nakoľko v tomto prípade sa jedná o podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ dodala Antalová.

Dopravná nehoda priamo v Považskej Bystrici: Snímky z miesta
2
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Alarmujúca štatistika považských policajtov: Čísla, čo hovoria za všetko!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM