Filip Chudý Rôzne

Čaká nás takmer týždňová odstávka: Časť Považskej a priľahlé obce budú bez plynu

Odberatelia zemného plynu v Považskej Bystrici a blízkom okolí sa musia pripraviť na šesťdňovú odstávku plynu. Prečo sa tak stane?

Ilustračný obrázok k článku Čaká nás takmer týždňová odstávka: Časť Považskej a priľahlé obce budú bez plynu
Zdroj: TASR

Spoločnosť SPP – distribúcia, ako prevádzkovateľ distribučnej siete zemného plynu na svojej oficiálnej stránke oznámila, že v dňoch 25. až 30. júna bude vykonávať udržiavacie práce na vysokotlakovom oceľovom potrubí DN 500 v katastrálnom území najmenšej považskobystrickej mestskej časti Zemiansky Kvašov.

Práce budú pozostávať z úplného prerušenia spomínaného potrubia a s tým je spojené aj vyplývajúce prerušenie dodávky zemného plynu do mestských častí Považskej Bystrice, ktorými sú Horný Moštenec , Dolný Moštenec, Cingelov Laz a tiež do priľahlých obcí Prečín, Bodiná a Počarová. Informovala SPP – distribúcia.

Prerušenie dodávky zemného plynu je naplánované od nedele 25. júna do piatka 30. júna. „Žiadame o pochopenie, že musíme touto odstávkou zasahovať do komfortu dotknutých osôb, uvedené práce sú však nevyhnutné pre zvýšenie bezpečnosti, ochrany životov, zdravia a majetku, ako aj bezpečnosti a spoľahlivosti dodávok zemného plynu do domácností. Preto prosíme o trpezlivosť a zhovievavosť až do ukončenia prác,“ znie odkaz spoločnosti SPP – distribúcia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

V Považskej to bude ako v rozprávke: Obľúbené podujatie ponúka množstvo atrakcií

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM