Filip Chudý Krimi

Zrážka štyroch áut na Považí si vyžiadala zranených: FOTO priamo z miesta

Dopravné nehody sa nášmu regiónu nevyhýbajú ani tesne pred sviatkami. Jedna vážnejšia sa odohrala medzi štyrmi autami. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka štyroch áut na Považí si vyžiadala zranených: FOTO priamo z miesta
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík informoval o dopravnej nehode štyroch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stala na ceste č. I/61 pri meste Dubnica nad Váhom. Na zásah boli vyslaní štyria príslušníci HaZZ z daného mesta s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že v dôsledku dopravnej nehody sa z deviatich účastníkov udalosti zranili dve osoby. Postihnuté automobily sa nachádzali na vozovke, pričom blokovali jeden jazdný pruh a z vozidiel unikali prevádzkové kvapaliny,“ povedal Petrík.

Zasahujúci hasiči podľa jeho slov zabezpečili miesto udalosti, prevereili zdravotný stav účastníkom a dvom zraneným poskytli do príchodu zdravotníkov ZZS predlekársku prvú pomoc. Následne havarované automobily zabezpečili proti vzniku požiaru a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili vytečené prevádzkové kvapaliny.

„Po zdokumentovaní dopravnej nehody príslušníkmi polície hasiči odtiahli postihnuté vozidlá na odstavnú plochu a z vozovky odstránili zvyšky uniknutých kvapalín,“ doplnil hovorca KR HaZZ v Trenčíne o nehode, ktorá sa stala v utorok 16. apríla o cca 13:00.

Dopravná nehoda na Považí: Zrážka štyroch áut si vyžiadala dvoch zranených
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Foto: HaZZ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM