Filip Chudý Krimi

Zrážka autobusu a nákladného auta blízko Považskej: FOTO z miesta nehody

V Považskobystrickom okrese sa stala dopravná nehoda, pri ktorej došlo k zrážke autobusu a nákladného automobilu. Koľko je zranených a aké sú škody?

Ilustračný obrázok k článku Zrážka autobusu a nákladného auta blízko Považskej: FOTO z miesta nehody
3
Galéria

V piatok 17. februára sa stala v obci Prečín v Považskobys­trickom okrese v čase o cca 15:20 dopravná nehoda autobusu a nákladného vozidla, čo potvrdil aj hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič nákladného auta značky Volvo, ktorý jazdil po ceste II/517 v smere od Domaniže smerom na Považskú Bystricu, kde v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy, stave a povahe vozovky a vlastnostiam vozidla pri prejazde pravotočivej zákruty v obci Prečín s vozidlom dostal šmyk a narazil do ľavej bočnej strany oproti jazdiacemu autobusu,“ opísal policajný hovorca.

Ako ďalej uviedol, po náraze bolo nákladné vozidlo Volvo odrazené od autobusu a následne zišlo vpravo mimo cestu a autobus v dôsledku vyhýbania poškodil kovové zvodidlo v dĺžke cca 22 metrov. „Pri dopravnej nehode došlo k ľahkým zraneniam dvoch osôb cestujúcich v autobuse. Alkohol nebol zistený a celková škoda bola vyčíslená na 18 500 eur,“ doplnil Kudlička.

Nehoda neďaleko Považskej: Poškodený autobus a nákladiak mimo cesty!
3
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Tragédia blízko Považskej Bystrice: Muž (†28) neprežil!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM