Filip Chudý Krimi

Žena prežila chvíle hrôzy: Pavol (52) z nášho okresu má vážny problém!

Scéna ako zo zlého filmu. V okrese Považská Bystrica sa odohrala situácia, v ktorej žena bojovala doslova o svoj život. Žiaľ, zraneniam sa podľa policajnej správy neubránila.

Ilustračný obrázok k článku Žena prežila chvíle hrôzy: Pavol (52) z nášho okresu má vážny problém!
Zdroj: TASR

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Považskej Bystrice obvinil z prečinu „nebezpečné vyhrážanie“ 52-ročného Pavla z okresu Považská Bystrica. Obvinený sa v sobotu 13. mája podvečer pod vplyvom alkoholu na dvore rodinného domu v okrese Považská Bystrica mal vyhrážať zabitím svojej manželke, informovala o tom hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová.

„Okrem vyhrážania, že zabije svoju manželku, ju aj fyzicky napadol. Najskôr ju udrel po tvári, pričom jej natrhol peru na ľavej strane a rozbil dioptrické okuliare. Potom ju mal ešte udrieť do hlavy, v dôsledku čoho napadnutá žena spadla na zem. Popritom jej neustále vulgárne nadával,“ prezradila krajská policajná hovorkyňa.

Podľa jej slov napadnutá žena utrpela povrchové poranenie vlasatej časti hlavy a otvorenú ranu líca v hornej oblasti pery. „Napadnutá žena mala vážne obavy, že by svoje vyhrážky mohol uskutočniť a preto privolala policajnú hliadku. Policajti následne Pavla obmedzili na osobnej slobode. Poverený policajt spracoval návrh na väzobné stíhanie obvineného,“ doplnila Antalová s tým, že obvinenému Pavlovi za tento skutok hrozí až trojročný trest odňatia slobody.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Tragická nehoda v Považskej: Dôchodkyňa (†84) podľahla zraneniam na mieste! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM