Filip Chudý Kultúra

Zažite zaujímavý víkend v Považskej a okolí: Nápady, kam si počas neho vyraziť

Najbližšie víkendové dni so sebou prinášajú do nášho mesta a okolia viacero podujatí rôzneho druhu. Vyberte si z ponuky.

Ilustračný obrázok k článku Zažite zaujímavý víkend v Považskej a okolí: Nápady, kam si počas neho vyraziť
Zdroj: TASR

Beach Bum

10. mája o 19:00, kino Mier

Hlavný hrdina vyzerá ako plážový povaľač, správa sa ako plážový povaľač a zo všetkého najviac to aj je plážový povaľač a vagabund. Večne je pod vplyvom čohokoľvek omamného, ​​čo je práve po ruke, a žije vo veľkom štýle mimo akýchkoľvek pravidiel. Americká komédia.

Koncert Denisa Koleka

10. mája o 20:00, Cooltajner

Cooltajner v piatok večer ponúkne koncert koncert považskobystrického pesničkára a hudobníka Denisa Koleka. Predstaví sa so svojimi autorskými skladbami a počas večera zahrá aj covery známych hitov vo vlastnej úprave.

Adalbert + Detox of a Pony v Považskej Bystrici

10. mája o 20:00, Umelci B2 Klub

Adalbert (BB) je sólový projekt Vojtěcha Štědroňa. Naživo hrá so svojou živou kapelou. Hudba Adalberta je typická pre svoje temné melódie v šate alternatívneho rocku a vplyvy post-rocku, post-punku a tiež elektronickej hud­by.

ZOHIR Parkour workshop Považská Bystrica

11. mája o 10:00, ZŠ Nemocničná

Príď si zatrénovať, naučiť sa nové triky, spoznať nových kamarátov a zlepšiť sa v parkoure. Nezáleží na tom, či si začiatočník alebo pokročilý, dievča alebo chlapec, všetci sú vítaní. Za jeden deň si môžete užiť množstvo zábavy, dobrej nálady a získaš cenné skúsenosti od profesionálnych trénerov.

Míľa pre mamu

11. mája o 15:00, pri kine Mier

Oslava Dňa matiek pri kine Mier v sobotu od 15:00 do 17:00, štart bude o 16:15. Účinkujúci: gitarový krúžok Strings 5. ZŠ, Centrum voľného času Považská Bystrica, ZUŠ – hudobný odbor, Súkromná ZUŠ STELLA. Sprievodné akcie: súťaže, tvorivé dielne, tombola.

Avengers: Endgame

11. mája o 19:00, kino Mier

Po zničujúcich udalostiach, opísaných vo filme Avengers: Nekonečná vojna, sa svet ocitol v troskách. Polovica všetkých bytostí bola vyhubená. Avengers sa so zvyškami svojich spojencov ešte raz dajú dohromady, aby zvrátili Thanosove zločiny a znovunastolili poriadok vo vesmíre. Americké sci-fi.

Testovací deň bicyklov

12. mája o 9:00, areál Sadesport

V nedeľu bude od 9:00 do 17:00 v areáli predajne Sadesport akcia testovací deň. K dispozícii bude množstvo bicyklov na zapožičanie zadarmo. Kategórie ako elektrobicykle, gravel, XC bicykle, celoodpružené, ale aj hardtail modely.

Stretnutie protifašistických bojovníkov

12. mája o 10:00, na Javorníku – Stratenci pri pamätníku Tri kríže

Slovenský zväz protifašistických bojovníkov v Považskej Bystrici pozýva na medzinárodné stretnutie na Javorníku pri príležitosti výročia oslobodenia. Konkrétne na Javorníku – Stratenci pri pamätníku Tri kríže. Termín konania podujatia je stanovený od odhalenia pamätníka v roku 1970, vždy v prvú nedeľu po výročí oslobodenia našej vlasti. Medzinárodné stretnutie sa uskutoční v nedeľu od 10.00 do 13.00 hodiny. Po oficiálnej časti bude program pokračovať formou besied.

Deň matiek s Moravankou

12. mája o 15:00, kino Mier

Koncert legendárnej dychovej hudby z Moravy pri príležitosti Dňa matiek.

Jarná míľa Považím

12. mája o 15:00, reštaurácia Hošták

Otvorenie motorkárskej sezóny na Považí.

FotoROZKVET 2018

Kino Mier

Repríza výstavy 18. ročníka tejto letnej fotografickej súťaže potrvá do 15. mája 2019. Pozrieť si ju môžete v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00 a cez víkendy v čase podujatí kina Mier.

Farebné impresie

Kino Mier

Považské osvetové stredisko a PX Centrum pozývajú na výstavu obrazov Farebné impresie od autorky Aly Teicherovej, rod. Hudekovej. Výstava potrvá do 30. mája v kine Mier. Pozrieť si ju môžete v pracovných dňoch od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Ak voľný čas trávite v kuchyni, malý tip na jedlo pre deti

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM