Filip Chudý Kultúra

Začiatok jesene nudný nebude: Aké akcie sú naplánované v Považskej a okolí?

Prvý jesenný víkend prináša so sebou do Považskej Bystrice a okolia veľa zaujímavých akcií. Kde všade a na čom sa môžeme zabaviť?

Ilustračný obrázok k článku Začiatok jesene nudný nebude: Aké akcie sú naplánované v Považskej a okolí?
Zdroj: TASR

Považskobystrický jarmok

22. septembra o 10:00, centrum mesta

V Považskej Bystrici sa bude konať už 22. ročník tradičného jarmoku, ktorý ponúka aj tento rok bohatý program do večerných hodín. Príďte sa zabaviť do centra mesta.

Štipendiá do sveta

22. septembra o 15:30, Považská knižnica

Považská knižnica v Považskej Bystrici pripravila pre študentov, doktorandov i učiteľov vysokých škôl akciu s názvom Štipendiá do sveta.

Hokej: Považská Bystrica – Dubnica

22. septembra o 18:00, zimný štadión

Naši hokejisti zatiaľ čakajú na prvé body v sezóne. Môžu ich získať v príťažlivom považskom derby s Dubnicou, ktorá je nováčikom súťaže. Ako dopadne táto konfrontácia?

Slávnosť jesennej rovnodennosti

23. septembra o 10:00, kalvária

Na kalvárii prebehne rozlúčka s letom. Od 10:00 založenie ohňa a príprava jedál, od 12:15 tvorivé dielne, od 13:00 bude zaostrené na zmysly a vnímanie, od 14:00 budú rôzne hry a od 16:00 kalimbohranie. Popri tom aj iná zábava a opekanie.

Basketbal: Považská Bystrica – Žilina

23. septembra o 18:00, športová hala

Začína aj nová basketbalová sezóna. Hráči Považskej Bystrice na úvod privítajú v derby Žilinčanov. Aký budú mať vstup do sezóny?

Kingsman: Zlatý kruh

23. septembra o 19:00, kino Mier

S tajnými agentmi ešte tajnejšej organizácie Kingsman sme sa rozlúčili v dosť rozpačitej situácii. Síce na poslednú chvíľu zachránili svet s väčšinou jeho obyvateľov, ale sami na tom neboli práve najlepšie. Americká akčná komédia.

Hasičský večierok

23. septembra o 19:00, Kultúrny dom v Sádočnom

Dobrovoľní hasiči zo Sádočného organizujú večierok so skupinou Akord z Červeného Kameňa. Pripravené je bohaté menu a tiež tombola.

Futbal: Považská Bystrica – Podolie

24. septembra o 10:00, futbalový štadión

Veľké okresné derby v Brvništi sa odložilo na 27. septembra o 16:00. No ešte predtým sa Považskobystričania predstavia doma, keď privítajú Podolie. Získajú ďalšie tri body?

LEGO® Ninjago film

24. septembra o 16:00, kino Mier

Je tu ďalšie veľkolepé dobrodružstvo s obľúbenými LEGO postavičkami! Tentoraz sa ocitáme v meste Ninjago City, ktoré ohrozujú temné sily. Zachrániť ho môže iba mladý Loyd, alias Zelený nindža, spolu so svojimi kamarátmi, tajnými nindža bojovníkmi. Animovaný film.

Ktorý je ten pravý?

24. septembra o 19:00, kino Mier

Nikdy nie je neskoro na nový začiatok. Alice má štyridsať, dve malé deti, rozišla sa s manželom a vracia sa späť do mesta, kde sa narodila a vyrástla. Doma si chce utriediť myšlienky a začať odznova. Veď, ako sa hovorí, život začína až po štyridsiatke! Romantická komédia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Jarmok v Považskej ponúkne množstvo stánkov: Chýbať nebudú ani atrakcie

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM