Aktualizované Filip Chudý Rôzne Video

Zablokovaná hlavná križovatka v Považskej: MHD má problém, polícia o obchádzkach

Štrajk autodopravcov v Považskej Bystrici spôsobil komplikácie na cestách v našom meste. Takáto je situácia.

Video: Filip Chudý / Zdroj: Dnes24.sk

V piatok 10. januára prišlo k zablokovaniu križovatky ciest I/61 (Sládkovičova a Štúrova ulica) a II/517 (Ul. M. R. Štefánika a Slovenských partizánov) v Považskej Bystrici. Potvrdilo to Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke.

„V súvislosti s výraznými dopravnými obmedzeniami a dopravnou situáciou v meste Považská Bystrica odporúčame motoristickej verejnosti, ktorá využíva pri svojich cestách uvedené dotknuté úseky ciest, využiť obchádzkové trasy,“ uviedla polícia.

V smere od Žiliny polícia odporúča obchádzku cez miestnu komunikáciu na Moyzesovej ulici, v smere od Trenčína cez križovatku s cestou III/1965 v smere do Dolného Moštenca a na sídlisko Rozkvet s pokračovaním na križovatku s cestou II/517 smer do Rajca, v smere od Orlovského mosta cez križovatku na ceste II/517 pod D1 po komunikácii na Hviezdoslavovej a Okružnej ulici a v smere od Rajca cez križovatku pod sídliskom Rozkvet s komunikáciou na Prístupovej a Lánskej ulici v smere na Lány.

Doprava bude riadená a usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru. „Prejazd bude umožnený len vozidlám záchranných zložiek. Ostatné vozidlá vrátane autobusov použite obchádzkové trasy,“ doplnili policajti.

Z dôvodu štrajku dopravcov na území mesta Považská Bystrica informovala Mestská dopravná spoločnosť, ktorá prevádzkuje MHD v našom meste, že „dochádzka k výraznému meškaniu spojov, resp. spoje nebudú vôbec vykonávané. Predbežne do 16.00 hod,“ uviedla MDS na svojej facebookovej stránke.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčín na svojej facebookovej stránke v piatok podvečer informovalo, že štrajk autodopravcov v Považskej Bystrici bol ukončený.

Poznámka: Aktualizované o posledný odsek.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Zdroj: Facebook

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM