Filip Chudý Krimi

Vodička v Považskej prešla do protismeru a... Chodec utrpel ťažké zranenie

Na známom úseku cesty v centre Považskej Bystrici sa odohrala vážna dopravná nehoda. Pozrite, čo o nej prezradila polícia.

Ilustračný obrázok k článku Vodička v Považskej prešla do protismeru a... Chodec utrpel ťažké zranenie
Zdroj: TASR

V Považskej Bystrici na Lánoch prišlo k vážnej dopravnej nehode. Potvrdil nám to hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že k dopravnej nehode došlo v utorok 26. júna v čase cca o 14:15 na Kuzmányho ulici. Ide o úsek medzi starým cintorínom a okružnou križovatkou pod príjazdom na kalváriu.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodička jazdila po ul. Kuzmányho, kde v dôsledku nesprávneho spôsobu jazdy prešla s vozidlom zn. Škoda Octavia vľavo do protismeru, kde narazila do obrubníka, došlo k poškodeniu pneumatiky, a následne narazila do chodca, ktorý kráčal po pravej strane krajnice,“ opísal krajský policajný hovorca.

Ako ďalej uviedol, vodička následne prešla s vozidlom vpravo až na pravú krajnicu do jazdného pruhu smerujúceho na Lánsku ulicu a tam narazila do vyvýšeného obrubníka a s vozidlom zostala stáť v odbočovanom pruhu pred kruhovou križovatkou. „Chodec pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenie. Obaja účastníci vykonali na mieste dopravnej nehody dychové skúšky na alkohol s negatívnym výsledkom. Škoda na vozidle bola odhadnutá na 500 eur. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ dodal Kudlička.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM