Filip Chudý Krimi

Vodič (75) prerazil zábradlie a spadol s autom do potoka: FOTO z miesta nehody

V známej obci Považskobystrického okresu prišlo k dopravnej nehode, pri ktorej Fiat skončil v potoku. Ako sa to stalo?

Ilustračný obrázok k článku Vodič (75) prerazil zábradlie a spadol s autom do potoka: FOTO z miesta nehody
11
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V závere mája sa odohrala v Jasenici v Považskobys­trickom okrese dopravná nehoda, čo nám potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová. Tá informovala, že k dopravnej nehode došlo v stredu 31. mája v čase o 13:18 na ceste III/1978 v obci Jasenica.

„Išlo o haváriu osobného motorového vozidla značky Fiat, vedeného 75-ročným vodičom v smere od cesty II/507 na Papradno, pričom z dôvodu nevenovania dostatočnej pozornosti zo strany vodiča došlo k nárazu do zábradlia popri rieke Papradnianka, jeho následnému zlomeniu a pádu vozidla do rieky,“ opísala nehodu policajná hovorkyňa.

Ako ďalej doplnila, pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb a škoda je odhadnutá na cca 2500 eur. „Vec bola vybavená na mieste blokovou pokutou,“ doplnila Antalová.

Na zásah boli vyslaní aj štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Považskej Bystrice. „Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že postihnutý automobil sa nachádza v koryte potoka, pod úrovňou vozovky. Vodič so spolujazdcom boli bez viditeľných zranení v opatere miestnych občanov. Zasahujúci hasiči preverili zdravotný stav oboch účastníkov a poskytli im predlekársku pomoc. Následne na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a malé množstvo uniknutej chladiacej zmesi posypali sorbčnou látkou a neutralizovali,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trenčíne Marián Petrík s tým, že po zdokumentovaní udalosti políciou príslušníci HaZZ asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby.

Nehoda v okrese Považská Bystrica: Auto skončilo v potoku
11
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Paľo (46) z nášho okresu si poriadne zavaril: Napitý nabúral do dedinskej káblovky a nielen to! FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM