Filip Chudý Kultúra

Víkend sa hlási o slovo: 10 akcií v Považskej, kde nuda nehrozí

Ďalší novembrový víkend sa nezadržateľne blíži. Ak ešte neviete, kam počas neho zájsť, tu sú tipy našej redakcie na zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa hlási o slovo: 10 akcií v Považskej, kde nuda nehrozí
Zdroj: TASR

Zuzana Krutá – Príšerné príšernosti

11. novembra o 17:00, MG art galéria

Vernisáž výstavy sa uskutoční v piatok, pričom následne výstava malieb tejto autorky potrvá v priestoroch galérie na Ulici M.R. Štefánika až do 7. decembra a je spojená s predajom diel.

Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu

11. novembra o 18:30, kino Mier

Keď prišiel rozkaz k ústupu, jeden muž neuposlúchol. Film oscarového režiséra Mela Gibsona, inšpirovaný skutočným príbehom muža, ktorý sa počas vojny stal hrdinom bez jediného výstrelu.

Korn SK Revival & QuoMachine

11. novembra o 20:30, Apollo music club

Rockeri, rockerky, metalisti, metalistky, no proste všetci priaznivci rockovej a metalovej hudby si prídu v piatok na svoje.

Dance night

11. novembra, LIFE music club

V piatok bude v „lajfku“ v znamení obrovského množstva komerčnej tanečnej hudby, o ktorej zahranie sa postará DJ Majco. Ďalší tip ako sa zabaviť po náročnom týždni.

Hádzaná: Považská Bystrica – Modra

12. novembra o 18:00, športová hala

Po reprezentačnej prestávke pokračuje hádzanárska extraliga ďalším kolom, v ktorom privítame nebezpečnú Modru. No prípadné víťazstvo nám môže výrazne priblížiť postup do HIL-ky.

Zilionári

12. novembra o 18:30, kino Mier

Čo by ste urobili so 17 miliónmi dolárov? Skvelá komédia natočená podľa skutočných udalostí o jednej z najväčších bankových lúpeží v histórii USA. V hlavných úlohách známi komediálni herci Zach Galifianakis a Owen Wilson.

Zamykanie Manínskej úžiny

13. novembra

Klub slovenských turistov Manín vás pozýva na zamykanie Manínskej úžiny, ktoré symbolicky ukončí tohtoročnú turistickú sezónu v našom okolí. Stretnutie turistov bude o 13:00 na symbolickom cintoríne v Manínskej úžine.

Princezná a drak

13. novembra o 16:00, kino Mier

Rozprávka o rozmaznanej a často neposlušnej princeznej, ktorá sa nevie ani sama najesť. Avšak za svoju rozmaznanosť a nesamostatnosť nemôže ona, ale prílišná starostlivosť. Účinkujú herci Divadla Tamariki z Banskej Bystrice.

Kiki: Poďme na to!

13. novembra o 18:30, kino Mier

Láska, vášeň, fantázia, humor a sex, o tom všetkom je táto španielska komédia. Počas horúceho madridského leta sa odvíja päť príbehov lásky, partnerských vzťahov a ich vtipných sexuálnych úchyliek.

Petzvalov mapový okruh fotoklubov

Kino Mier

Výstava fotografií z XXII. ročníka celoslovenskej súťaže Petzvalov mapový okruh fotoklubov potrvá do 30. novembra. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nebeské divadlo nad Považskou: Čaká nás najväčší supermesiac za posledných 68 rokov!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM