Filip Chudý Rôzne

VIDEO gymnazistov z Považskej zaujalo: Za pár dní ho videli tisíce ľudí

Na miestnom gymnáziu sa natočilo video, ktoré si pozreli už tisíce ľudí. Ako vznikol tento doslovne čarovný výtvor?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO gymnazistov z Považskej zaujalo: Za pár dní ho videli tisíce ľudí
Zdroj: YouTube.com

Považskobystrickí gymnazisti zo 4.C v spolupráci s AND production natočili video, ktoré v krátkom čase obletelo celé Slovensko a zaznamenalo veľký úspech, veď za prvé štyri dni po zverejnení malo už takmer 17 000 zhliadnutí. Išlo v ňom o kradnutie triednej knihy, pričom toto bolo na štýl Harryho Pottera.

Ako nám prezradil študent spomínanej 4.C Marcel Cesnárik, na miestnom gymnáziu vždy zdobia maturitné triedy, pričom oni si ju vyzdobili na tento štýl. „Mali sme k tomu rôzne materiály, ako napríklad smrtky a pod. Dali sme si ušiť aj plášte, preto nás vlastne napadlo, že by sme mohli urobiť kradnutie triednej knihy na takýto štýl,“ vysvetlil Cesnárik fakt, že spolu so spolužiakmi spojili výzdobu triedy a kradnutie triednej knihy do jednej tematiky.

Úspech ich potešil

Malo ísť podľa jeho slov o spoločný nápad celej triedy. „V nej sú ľudia, čo majú Harryho Pottera viac radi, aj takí, čo zas menej, ale nikto z nás k tomu nemal žiadny odpor, aj preto sme to použili,“ vyjadril sa Cesnárik. V mene celej triedy sa tiež poďakoval chalanom z AND production, pretože podľa jeho slov video má veľký úspech z veľkej časti vďaka nim.

Považskobystrický Gymfort: Kradnutie triednej knihy 4.C
1
Galéria

„My sme veľmi radi, že to naše kradnutie triednej knihy tak zaujalo a sledujeme na to ohlasy. Pre nás je to veľký úspech, ktorí sme nečakali. Budeme radi, ak sa to video bude šíriť ďalej a prípadne s ním ešte niečo dosiahneme,“ povedal Marcel Cesnárik.

Prekvapenie na stužkovej

Video podľa jeho slov natáčali približne pred dvomi týždňami a trvalo to dokopy dva dni, no videli ho prvýkrát až na stužkovej, ktorú mali v piatok. „Tá nám začínala o 18:00, pričom video sme dostali v ten deň o 17:00. Nechali sme si to teda ako prekvapenie na stužkovú,“ informoval Cesnárik.

Zo záberov sa dá vyčítať, že v 4.C na gymnáziu je dobrý kolektív, čo nám Marcel Cesnárik potvrdil, vraj to hrané nebolo. „Sme vynikajúci kolektív, stretávame sa aj po víkendoch, prakticky stále sme spolu. Preto nám bude ľúto, keď sa budeme po maturitách lúčiť,“ dodal Cesnárik s tým, že po stužkovej im zrejme pekné časy skončili, pretože maturita sa blíži.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskú obohatí desiatka knižných búdok: Najnovšiu krstili netradične, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM