Filip Chudý Rôzne

Veľká GALÉRIA jesenných záberov z Považskej a okolia: Takúto nádheru nafotili naši čitatelia!

Príroda ukazuje svoju najfarebnejšiu podobu. Čitatelia sa nám pochválili svojimi foto úlovkami z Považskej Bystrice a okolia. Ktorá fotka sa vám páči najviac?

Ilustračný obrázok k článku Veľká GALÉRIA jesenných záberov z Považskej a okolia: Takúto nádheru nafotili naši čitatelia!
53
Galéria
Zdroj: Tomáš Trpka

Októbrové dni sú takmer zrátané a príroda ukazuje svoju najfarebnejšiu podobu. Ulice mesta i okolité kopce azda nikdy neboli fotogenickejšie. Takmer každý má v telefóne aspoň hŕstku jesenných výjavov, ktoré sa mu podarilo zvečniť. Preto sme sa obrátili na na vás, našich čitateľov.

Na facebookovej stránke Považská24 sme vás požiadali o zaslanie fotiek, na ktorých ste si zvečnili prebiehajúce ročné obdobie. Dostali sme množstvo komentárov a správ, z ktorých sme vybrali viaceré fotky našich čitateľov.

Fotky zachytávajú jednotlivé časti Považskej Bystrice, no nájdeme tam aj krásne panoramatické zábery na mesto. Niektorí Považskobystričania zachytili krásu jesene aj uprostred mesta.

Dostali sme od vás však aj fotky z obcí Považskobystrického okresu, ba dokonca aj mimo neho. No keďže sú prakticky len kúsok od nás, a stoja za to, rozhodli sme sa zverejniť aj tie.

Fotky sme umiestnili do galérie, ktorej autormi ste vy – samotní čitatelia. Pri každej je uvedený aj ten, kto nám ju zaslal. Niektorí ich poslali aj viac. Ak bol uvedený pri fotke aj popis, uverejňujeme ho. Aká fotka z galérie sa vám páči najviac? Zanechajte komentár a podporte tvorcu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Facebooková výzva TU.

Považskobystrická jeseň objektívmi čitateľov: Tieto fotky vám spravia deň
53
Galéria
Zdroj: Maťka Tichá Okrutska
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM