Rôzne

Úrad práce v Považskej Bystrici s ochrankou: Známy je už víťaz tendra

Ministerstvo práce zaplatí za bezpečnostné služby 608 924 eur bez DPH. Pozrite, kto vyhral súťaž na ústredí práce v Považskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Úrad práce v Považskej Bystrici s ochrankou: Známy je už víťaz tendra
Zdroj: Dnes24.sk

Ministerstvo práce zaplatí za bezpečnostné služby pre svoje organizácie 608 924,20 eura bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Tieto služby obstarávalo pre viaceré ústredia práce na Slovensku. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku verejného obstarávania.

Ministerstvo v tendri zvolilo užšiu súťaž a pridelenie zákazky bolo rozdelené na osem častí. Jednotlivé ústredia práce tak budú strážiť viaceré bezpečnostné služby. „Predmetom zákaziek zadávaných v rámci dynamického nákupného systému bude najmä záväzok úspešného uchádzača vykonávať ochranu hnuteľného a nehnuteľného majetku výkonom strážnej služby, službu informátora spojovateľa a ďalšie dojednané služby v súlade so zákonom o súkromnej bezpečnosti na základe licencie,“ priblížil v oznámení rezort práce.

Ministerstvo si mohlo vyberať z viacerých ponúk uchádzačov, víťazmi tendra je šesť firiem. Strážnu a informačnú službu na ústredí práce v Považskej Bystrici zabezpečí Ján Mikuš-JM Security za 70 753,71 eura bez DPH

Bezpečnostnú službu na ústredí práce v Rimavskej Sobote ako aj strážnu a informačnú službu na ústredí práce v Martine zabezpečí spoločnosť Scylla Security Servis. Celkovo za tieto služby dostane 186 044,54 eura bez DPH.

Strážnu službu na ústredí práce v Lučenci, strážnu a informačnú službu ústredia práce na Župnom námestí v Bratislave zabezpečí spoločnosť SPB Security, ktorej ministerstvo za to zaplatí 156 914,69 eura bez DPH.

Strážnu, bezpečnostnú a informačnú službu na ústredí práce v Dolnom Kubíne bude vykonávať firma Jakub Moravčík SBS Pegas. Dostane za to 31 289,01 eura bez DPH. Spoločnosť Terava Security vyhrala zákazku na zabezpečenie strážnej služby ústredia práce VÚS Mlynky, zinkasuje za to 128 660,96 eura bez DPH a strážnu, bezpečnostnú a informačnú službu na ústredí práce v Leviciach bude vykonávať spoločnosť Terava za 35 261,29 eura bez DPH.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Video: Filip Chudý / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM