Filip Chudý Rôzne

Ulica pri nemocnici v Považskej sa opravuje: Nastala dlhšia uzávierka, FOTO

Známa ulica, ktorá sa nachádza hneď pri považskobystrickej nemocnici, bude v najbližšom čase neprejazdná. Čo na nej robia?

Ilustračný obrázok k článku Ulica pri nemocnici v Považskej sa opravuje: Nastala dlhšia uzávierka, FOTO
6
Galéria

Komunikácia na Ulici Dukelskej v úseku od križovatky s Ulicou Nemocničnou po materskú školu je od utorka 13. júna úplne uzavretá z dôvodu jej rekonštrukcie. Práce budú prebiehať najviac dva týždne. Informovalo o tom mesto na svojej facebookovej stránke. V utorok sa už nedalo na Dukelskú ulicu smerom od nemocnice dostať, ale na niektorých miestach, kde bude prebiehať rekonštrukcia, ešte autá parkovali.

„Zámková dlažba, ktorá bola v minulosti položená na Ulicu Dukelskú, je neustále zničená. Mesto preto už predminulý rok začalo s čiastočnou rekonštrukciou prvého úseku, pričom dlažbu nahrádzal asfalt. Napriek tomu, že pohyb áut je v tejto lokalite obmedzený, dochádzalo tu stále k deštrukcii komunikácie,“ povedala hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková.

Ako tá ďalej uviedla, radnica sa predminulý rok rozhodla začať s výmenou dlažby za asfalt. „Je to najvhodnejšie riešenie, nakoľko po tejto ulici stále chodia autá. S prácami sa už začalo, úplne uzavretá bude časť od križovatky s Ulicou Nemocničná po materskú školu, pričom práce budú trvať najviac dva týždne,“ prezradila považskobystrická hovorkyňa.

Obyvatelia tretieho vnútrobloku na Dukelskej ulici, ktorý je k nemocnici najbližšie, budú musieť vychádzať priamo na Ulicu Lánska. „V prvej etape sa rozoberie stará dlažba, následne sa zastabilizuje podložie a bude položený nový asfalt,“ doplnila Kováčiková.

Uzávierka cesty pri nemocnici v Považskej: Dukelská ulica sa opravuje
6
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Známe ihrisko v Považskej sa rozrástlo: Aha, čoho sa deti nevedia nabažiť, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM