Filip Chudý Krimi

Tragédia v Považskej: Vodič (†36) zaplatil životom, polícia o okolnostiach

Na vstupe do Považskej Bystrice sa odohrala tragická nehoda, po ktorej vyhasol život 36-ročného vodiča. Polícia o tom, ako sa to stalo.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v Považskej: Vodič (†36) zaplatil životom, polícia o okolnostiach
Zdroj: Prezídium HaZZ

Ako sme vás už informovali, v považskobys­trickej mestskej časti Považské Podhradie sa v sobotu 21. septembra podvečer stala vážna dopravná nehoda, po ktorej bola aj čiastočne uzavretá cesta. Prvotné informácie z Prezídia Hasičského a záchranného zboru hovorili o dvoch zranených, ktorí utrpeli zranenia rôzneho charakteru. Bohužiaľ, nakoniec išlo o tragickú nehodu.

„Pri dopravnej nehode došlo k usmrteniu 36-ročného vodiča vozidla BMW 530d a k ľahkému zraneniu spolujazdca vo vozidle,“ informoval Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Polícia tiež opísala, ako došlo k tejto tragickej nehode, ktorá sa stala v sobotu o 18.15 h mimo obec na ceste II/507 v km 190,750 v katas­trálnom území Považská Bystrica, časť Považské Podhradie. „Vodič viedol osobné motorové vozidlo značky BMW 530d po uvedenej ceste v smere od Bytče do Púchova, pričom v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla, po predchádzaní v tom istom smere jazdiacich dvoch cyklistov, pri prejazde tiahlej pravotočivej zákruty v lokalite vjazdu do Považskej Bystrice, prešiel s vozidlom cez protismernú časť vozovky vľavo k jej okraju,“ opísal krajský policajný hovorca.

Ako ďalej uviedol, že tam sa s vozidlom dostal do priečneho šmyku. „Prešiel späť vpravo a po tomto mimo cestu, kde postupne narazil do kovového zábradlia na moste, do dopravnej značky II 11, do kovového oplotenia a živého oplotenia zo stromčekov priľahlých nehnuteľností a následne sa s vozidlom prevrátil na strechu vpravo mimo cestu,“ doplnil Kudlička.

Podľa jeho slov alkohol pri tejto dopravnej nehode nebol zistený.

Prinášame tiež zábery z miesta tragédie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Vážna nehoda v Považskom Podhradí: FOTO priamo z miesta
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM