Rôzne

Toto najviac počas týždňa zaujalo: 5 správ, ktoré hýbali Považskou Bystricou

Ak ste nemali tento týždeň čas sledovať všetky novinky okolo vás, nevadí. Na jednom mieste sa totiž môžete dozvedieť o všetkom, čo tento týždeň v našom meste zaujalo, stačí si len kliknúť na článok.

Ilustračný obrázok k článku Toto najviac počas týždňa zaujalo: 5 správ, ktoré hýbali Považskou Bystricou
Zdroj: Dnes24.sk

Mladí chcú zmeniť naše mesto

Známy dobrovoľník z nášho mesta Ivan Sikorai, ktorý čistí Považskú Bystricu od odpadkov a robí aj iné záslužné veci, sa stal predsedom nového občianskeho združenia Chceme krajšiu PB, ktoré má veľké plány. Čo všetko majú v pláne? O tom sa dočítate tu.

Považskobystrické mažoretky zažiarili v Bratislave

Mažoretky z považskobys­trického súboru BONA dosiahli počas minulého víkendu ďalšie úspechy. Tentoraz sa im podarilo blysknúť v hlavnom meste, kde v medzinárodnej konkurencii získali deväť cenných kovov. Čo si o tomto úspechu myslí vedúca súboru Elena Martinková?

Hádzanári si udržali obľúbenca fanúšikov

MŠK Považská Bystrica aj naďalej rieši káder pre budúcu sezónu, pričom sa vedeniu najnovšie podaril jeden z dôležitých krokov. Dokázalo totiž udržať vo svojom kádri jedného z kľúčových hráčov, ktorým je Marián Gardian. Na ako dlho podpísal zmluvu a aké má samotný hráč plány na budúcu sezónu?

Rozlúčka maturantov na gymnáziu

Považskobystrické gymnázium malo v piatok dopoludnia malú slávnosť. Oficiálne sa lúčilo s tohtoročnými maturantmi. Tí trochu zalobovali aj za ostatných študentov a dostalo sa všetkým odmeny. Aký názor má na tento ročník riaditeľka školy?

5 hereckých mien, na ktoré môžeme byť pyšní

Považská Bystrica sa môže pochváliť množstvom ľudí, ktorí jej robia výbornú reklamu, hercov nevynímajúc. My sme sa pozreli na menoslov známych hercov, ktorí majú niečo spoločné s naším mestom. Viete kto pomohol presláviť naše mesto?

Môže vás zaujímať:

Klobúky maturantov plné peňazí: Určite uhádnete, kam dajú vyzbierané eurá… FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM