Filip Chudý Kultúra

Top 10 víkendových akcií: Kde v Považskej hľadať zábavu?

November sa prehupol do druhej polovice, no aj v nej vás čaká plno zaujímavých podujatí. Kam si možno v Považskej vyraziť za zábavou?

Ilustračný obrázok k článku Top 10 víkendových akcií: Kde v Považskej hľadať zábavu?
Foto: Rastislav Búgel

Hokej: Považská Bystrica – Spišská Nová Ves

18. novembra o 18:00, zimný štadión

Považskobystrickí hokejisti doma porazili martinské béčko, čím prerušili sériu piatich prehier, teraz budú chcieť na tento úspešný výsledok nadviazať proti Spišiakom.

Fantastické zvery a ich výskyt

18. novembra o 18:30, kino Mier

Fantastické zvery a ich výskyt je úplne novým čarodejníckym dobrodružstvom, ktoré nás vracia do sveta čarodejníkov a zvláštnych bytostí vytvoreného spisovateľkou a autorkou príbehov o Harry Potterovi, J. K. Rowlingovou.

Head against 2 machines

18. novembra o 20:00, Apollo music club

Koncert RATM guerrilla tribute band v považskobys­trickom klube Apollo doplnia aj ďalšie kamarátske kapely v našom meste už dobre známe.

Gleb live show

18. novembra o 21:00, Subway club

Jeden z top MCs slovenskej scény príde do Subway clubu spraviť riadny bordel, aspoň tak sľubujú organizátori.

IMT Smile a Lúčnica: Made in Slovakia

19. novembra o 18:30, kino Mier

Dokumentárny snímok opisuje jedinečný projekt, ktorý pobláznil celé Slovensko a dostal sa dokonca i za jeho hranice do Čiech. Spojenie tradičného v podobe súboru Lúčnica s kapelou IMT Smile na čele s obľúbeným a charizmatickým spevákom Ivanom Táslerom a režisérsky počin Jána Ďurovčíka nenechalo divákov chladnými.

L.U.Z.A.

19. novembra, LIFE music club

Mladšia generácia, resp. tým jedincom, ktorým sa páči hip-hop, sa zrejme poteší z koncertu slovenskej skupiny L.U.Z.A., ktorej členmi sú Čistychov, Slipo a DJ Hajtkovič.

Hokejbal: Považská Bystrica – Skalica

20. novembra o 11:00, hokejbalové ihrisko

Považskobystrickí hokejbalisti prehrali dva zápasy za sebou, čo znamenalo, že sa prepadli v tabuľke. Ak chcú naháňať play-off, hlavne doma by mali vyhrávať. Skalica má len o štyri body viac.

Trollovia

20. novembra o 16:00, kino Mier

Trollovia sú vždy veselí a šťastní škriatkovia, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev. Jedinou ich vážnejšou starosťou sú Bergeni. Tí si totiž myslia, že môžu byť šťastní jedine vtedy, keď budú mať Trolla v žalúdku. Pozrite si animovanú dobrodružnú komédiu.

Americká idyla

20. novembra o 18:30, kino Mier

Film Americká idyla rekapituluje život Seymoura „Švéda“ Levova (Ewan McGregor). Strhujúci film, plný výnimočných hereckých výkonov, je nakrútený podľa rovnomenného románu Phillipa Rotha, ktorý zaň získal Pulitzerovu cenu.

Petzvalov mapový okruh fotoklubov

Kino Mier

Výstava fotografií z XXII. ročníka celoslovenskej súťaže Petzvalov mapový okruh fotoklubov potrvá do 30. novembra. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

PREHĽAD: Voľné miesta v Považskej a okolí, nástup aj ihneď!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM