Filip Chudý Kultúra

Tipy z Považskej Bystrice a okolia: Nepreseďte prvý jarný víkend doma

Nasledujúci víkend bude prvým jarný. Neseďte preto doma a choďte sa odreagovať na rôzne podujatia v našom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Tipy z Považskej Bystrice a okolia: Nepreseďte prvý jarný víkend doma
Zdroj: TASR

Oni 2: Nočná korisť

23. marca o 18:30, kino Mier

Cudzincom nesmieš nikdy veriť. Malo to byť príjemné stretnutie v chatovej osade na brehu jazera, ale na miesto určenia dorazila iba jediná rodina. Všade je úplné ticho a nikde v okolí nikoho nie je vidno… až kým sa večer neozve zvonček na dverách. Za nimi stoja traja psychopati v strašidelných maskách a nožmi v rukách. Práve našli svoju korisť a lov sa môže začať. Rodičia alebo deti? Kto bude silnejší a prežije? Americký film.

Hokejbal: Zápasy Považskej Bystrice

24. a 25. marca o 13:00, hokejbalové ihrisko

V boji o prvé miesto hokejbalisti HBK PROTEF už nemôžu zaváhať, tobôž nie v domácom prostredí. V sobotu privítajú Nitru a v nedeľu Diakovú.

Futbal: Považská Bystrica – Veľké Uherce

24. marca o 15:00, futbalový štadión (umelá tráva)

Považskobystričania odštartovali jarnú časť sezóny úspešným považským derby s Ladcami. V druhom jarnom domácom zápase privítajú suseda v tabuľke. Zvládnu aj túto prekážku?

Včielka Maja 2: Sladké hry

24. marca o 16:00, kino Mier

Včielka Maja poletí za Jej Veličenstvom včelou Cisárovnou poprosiť o to, aby sa jej úľ mohol zúčastniť slávnych Sladkých hier. Včelia Cisárovná Maji vyhovie, ale ak Maja prehrá, jej úľ príde o všetky zásoby medu. Podarí sa včielke Maji a jej kamarátom Sladké hry vyhrať? Animovaná rozprávka.

Basketbal: Považská Bystrica – Lučenec

24. marca o 17:00, športová hala

Basketbalisti IMC Slovakia sa predstavia v domácom prostredí presne po mesiaci. Pripravia favoritovi z Lučenca prvú prehru v nadstavbe?

Backstage

24. marca o 18:30, kino Mier

Ži svoj život… v to verí a podľa toho žije mladý zaľúbený pár spod Tatier plný ideálov a snov, Mary a Buddy. Spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej tanečnej budúcnosti a bohatstve. Najviac húževnatý je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, aj lásku… Slovensko-český film.

Odomykanie Manínskej úžiny

25. marca

„Odomykanie Manínskej úžiny – hviezdicové stretnutie na symbolickom cintoríne“ je symbolický začiatok letnej turistickej sezóny v našom okolí. Slávnostné otvorenie na symbolickom cintoríne prebehne o 13:00, dovtedy turistika v okolí.

Jaričku vám nesieme

25. marca o 15:00, kino Mier

Jarný program Mestského folklórneho štúdia v Považskej Bystrici. Účinkujú prípravky MFŠ, DFS Mladosť a ľudová hudba DFS Mladosť.

Prianie smrti

25. marca o 18:30, kino Mier

Zobrali mu jeho rodinu. Nastal čas im to vrátiť. Lekár Paul Kersey má všetko, čo si len človek môže želať – zaujímavú prácu, krásnu rodinu a nádherný domov. S násilím sa stretáva iba na operačnej sále pohotovosti, kde pracuje ako chirurg. Jedného dňa sa však všetko zmení. Po brutálnom napadnutí v ich vlastnom dome jeho manželka zomiera a dcéra zostane v nemocnici ležať v kóme. Bruce Willis v hlavnej úlohe.

Anna Macháčková: Za krásami prírody

Kino Mier

Ide o výstavu fotografií členky Fotoklubu Fénix pri Považskom osvetovom stredisku v Považskej Bystrici pri príležitosti životného jubilea. Výstava potrvá do konca apríla. Pozrieť si ju môžete v pracovné dni od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00 a cez víkendy v čase podujatí v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM