Filip Chudý Krimi

Tento deň si poznačte: Muži zákona počas neho na považskobystrických cestách!

V okrese Považská Bystrica sa chystá policajná kontrola. Kedy a na čo sa policajti zamerajú?

Ilustračný obrázok k článku Tento deň si poznačte: Muži zákona počas neho na považskobystrických cestách!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V období tohto kalendárneho týždňa bude v Trenčianskom kraji celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že na základe analýz dopravnej nehodovosti bude v obvode KR PZ Trenčín vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť aj na území okresu Považská Bystrica.

„V Považskobys­trickom okrese bude akcia vo štvrtok 18. mája,“ prezradil Kudlička, ktorý doplnil, že v tento deň bude akcia aj v okresoch Púchov a Bánovce nad Bebravou, navyše v Bánovskom okrese bude akcia aj v stredu 17. mája, podobne, ako v okrese Partizánske.

Polícia upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období eviduje viacero dopravných nehôd. „Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd. A to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ dodal k najbližšej akcii Kudlička.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Oprava cesty v Považskej zabáva internet: Radnica s jednoduchým vysvetlením, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM