Filip Chudý Kultúra

Ťahák pre Považskú a okolie na prvý víkend roka: Filmové hity a šlágre na ľade

Ak ste sa ešte nerozhodli, čo počas úvodného novoročného víkendu v Považskej Bystrici a okolí robiť, tu je pre vás malá pomôcka.

Ilustračný obrázok k článku Ťahák pre Považskú a okolie na prvý víkend roka: Filmové hity a šlágre na ľade
Foto: Monika Földešiová

Troll: Príbeh o chvoste

3. januára o 16:00, kino Mier

Tvorcovia obľúbeného Shreka a postavičiek z Madagaskaru prichádzajú s novou rozprávkou, Troll: Príbeh o chvoste. Pokojné spolunažívanie v kráľovstve trollov Ervod je narušené, keď zlomyselný Grimmer premení kráľa Groma na kameň a jeho chvost ukryje v temnom Zakázanom lese. Animovaný film.

Hokej: Považská Bystrica – Martin

3. januára o 18:00, zimný štadión

Považskobystrickí hokejisti bojujú o play-off, preto potrebujú každý bod. V súboji proti Martinu ich čaká dôležitý duel.

Nenávisť

3. januára o 18:30, kino Mier

Vizionársky producent Sam Raimi je späť s novou časťou svetoznámej série Ju-On: The Grudge (Nenávisť). Záhadná kliatba sa z Japonska dostala do USA, kde mučila každého, kto vstúpil do jej domova. Detektívka Muldoonová je však v meste nová a v nadprirodzené sily neverí. Názor však zmení, keď do prekliateho domu vstúpi aj ona a rozhodne sa kliatbu zastaviť za každú cenu… Americká horor.

Novoročný stolnotenisový turnaj

4. januára o 9:00, Obecný úrad Udiča

Obec Udiča a TOT Udiča organizujú 9. ročník Novoročného stolnotenisového turnaja neregistrovaných hráčov, ktorý sa uskutoční v sále Obecného úradu Udiča.

Maskovaní špióni

4. januára o 16:00, kino Mier

Superšpión Lance Sterling a vynálezca Walter Beckett sú totálnymi protikladmi. Lance je kultivovaný, elegantný a nonšalantný. Zatiaľ čo Walter nie. Ale keď nečakané udalosti všetko zmenia, je táto nepravdepodobná dvojica nútená sa spojiť na veľkú misiu, ktorá vyžaduje neuveriteľné maskovanie. Animovaný film.

Na nože

4. januára o 18:30, kino Mier

Keď slávneho autora detektívok Harlana Thrombeyho nájdu mŕtveho v jeho sídle tesne po oslave 85. narodenín, na mieste činu sa záhadne objaví svojrázny a šarmantne neodbytný detektív Benoit Blanc. Postupne sa zoznamuje s členmi rozhádanej excentrickej rodiny aj s oddaným služobníctvom, aby rozmotal sieť dômyselne utkanú zo lží a poloprávd a vylovil z nej pravdu o smrti starého pána. Americký film.

Zakliate pierko

5. januára o 16:00, kino Mier

Aninka žije na statku s dvomi nafúkanými sestrami, ktorým musí stále slúžiť. Jedného dňa ale nájde pierko, pomocou ktorého si privolá princa Vítka, zakliateho do vtáčej podoby. Keď zlé sestry zistia, že sa Aninka stretáva s pekným mládencom, pierko jej vezmú, zničia ho a Vítek zmizne. Česká rozprávka.

Hokej: Považská Bystrica – Bratislava

5. januára o 17:00, zimný štadión

Náročný úvod roka čaká na považskobystrických hokejistov. Nielenže v piatok privítajú druhý Martin, no v nedeľu aj lídra tabuľky z Bratislavy.

Môj príbeh

5. januára o 18:30, kino Mier

Mladá sirota Elizabeth rezignuje na úspešnú kariéru baletky kvôli svojej osudovej láske. Muž jej srdca má však dvojitú tvár, a tak sa život s ním stane peklom. Elizabeth musí bojovať o vlastné prežitie. Počas jediného okamžiku sa z krásnej ženy stane obluda bez tváre a budúcnosti. Česká romantická dráma.

Klubová výstava členov fotoklubu Fénix

Kino Mier

Najnovšia kolekcia žánrovo rôznorodých fotografií od dvanástich autorov, členov fotoklubu Fénix. Výstava potrvá do 5. februára 2020 a pozrieť si ju môžete v pracovných dňoch od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00 a počas prevádzky PX Centra.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Aj takýto bol Silvester na Slovensku…

Video: TASR videoservis / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM