Filip Chudý Rôzne

Súťaž pre považskobystrických fotografov: Pozrite si ocenené FOTO

Fotografi z nášho mesta môžu prezentovať svoje umenie. Ktoré fotky zaujali v nedávnej minulosti?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž pre považskobystrických fotografov: Pozrite si ocenené FOTO
18
Galéria
Zdroj: TASR

Výbor mestskej časti (VMČ) Rozkvet a PX Centrum organizujú už 17. ročník letnej fotografickej súťaže FotoROZKVET. „S príchodom leta opätovne prichádza ponuka na súťažnú prehliadku fotografií skúsených i začínajúcich autorov. Motívom súťaže je zachytiť na fotografiách nevšedné pohľady, okamihy a atmosféru sídliska a mesta, ale aj momenty zo života, nálad, radostí a starostí jeho obyvateľov a prezentovať ich na výstave fotografií,“ prezradili organizátori z VMČ Rozkvet s tým, že súťaž je určená predovšetkým obyvateľom sídliska, ale zúčastniť sa jej môže každý obyvateľ mesta, ktorý dodrží podmienky súťaže.

Tento rok je súťaž vyhlásená v nasledovných témach: 1. Sídliskový príbeh (život a dianie na mestskom sídlisku zachytené objektívom fotoaparátu), 2. Môj najkrajší cestovateľský zážitok (obrazové dojmy z poznávania Slovenska a sveta), 3. Niečo z archívu (to najlepšie z archívu, čo by mali vidieť aj iní, voľná téma).

Fotografická súťaž prebieha od začiatku júna zverejnením súťažných podmienok a tém. Do všetkých súťažných tém je možné prihlásiť tradičné klasické fotografie na fotografickom papieri alebo digitálne snímky vo formáte JPG. Podrobné podmienky fotografickej súťaže sú zverejnené na internetovej stránke mesta v záložke Samospráva/Výbory v mestských častiach/VMČ Rozkvet. „Najlepšie fotografie budú ocenené a vystavené na výstave v priestoroch Súkromnej základnej školy DSA, Rozkvet 2047 na sídlisku v auguste počas konania Helenských hodových slávností a neskôr vo výstavných priestoroch kina Mier,“ dodávajú organizátori.

Súťaž FotoROZKVET: Ocenené fotografie z minulého ročníka
18
Galéria
Zdroj: archív Juraja Pekára

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Prístup na Rozkvet sa mení: Ako má vyzerať známa križovatka v Považskej? FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM