Filip Chudý Kultúra

Súťaž o najlepšiu slovenskú fotografiu v Považskej: Zapojený aj miestny fotoklub

V našom meste si budete môcť pozrieť najlepšie fotografie z celého Slovenska, pričom sa aj vyhlási tá úplne najlepšia. Ktorá to bude?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najlepšiu slovenskú fotografiu v Považskej: Zapojený aj miestny fotoklub
Zdroj: Dnes24.sk

Hlavne priaznivci fotografovania a fotografie by si nemali nechať ujsť vyhodnotenie a vernisáž výstavy XXII. ročníka celoslovenskej súťaže Petzvalov mapový okruh fotoklubov, ktorá sa uskutoční v sobotu o 15:00 v kine Mier. Týmto aktom sa zároveň spúšťa aj výstava fotografií, ktorá potrvá do 30. novembra.

„Návštevníci budú mať možnosť pozrieť si výber najlepších fotografií členov fotoklubov z celého Slovenska,“ informovala stránka Považského osvetového strediska v Považskej Bystrici.

To toto podujatie pripravilo v spolupráci s Mestom Považská Bystrica a PX Centrom. Ide o súťaž, do ktorej sa zapájajú fotokluby z celého Slovenska. Tie si navzájom hodnotia svoje fotografie, ktoré počas roka kolujú po jednotlivých fotokluboch. „Tento rok súťažilo medzi sebou 15 fotoklubov a sme radi, že fotoklub Fénix, ktorý pôsobí pri Považskom osvetovom stredisku je každoročným účastníkom tejto súťaže,“ dodávajú organizátori.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

V považskobys­trickej nemocnici úradovali sprejeri: Toto sa im ale podarilo! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM