Filip Chudý Krimi

Štefan (48) zmizol takmer pred štyrmi rokmi: Policajti z Považskej prosia o pomoc

Čerstvo 48-ročný Štefan z Považskobystrického okresu dlho nedal o sebe vedieť. Máte o ňom správy?

Ilustračný obrázok k článku Štefan (48) zmizol takmer pred štyrmi rokmi: Policajti z Považskej prosia o pomoc
Zdroj: Policajný zbor SR/TASR

Elena Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne informovala, že policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom práve od štvrtka 48-ročnom Štefanovi Knapovi (nar. 5.10.1969) z obce Hatné v okrese Považská Bystrica.

„Štefan ešte koncom novembra 2013 na poludnie odišiel z miesta svojho trvalého bydliska na doposiaľ nezistené miesto. Od tej doby ako odišiel nepodal o sebe príbuzným žiadnu správu a nie je známe miesto, kde by sa mohol zdržiavať,“ povedala Antalová.

Podľa opisu od polície má Štefan Knapo asi 165 cm a je štíhlej postavy. Má krátke šedivé vlasy a hnedé oči. Pravé oko má privreté. Zdanlivý vek 46 rokov. Naposledy, keď bol videný, mal na sebe bordovo-šedú zimnú bundu s kapucňou, bledé rifle a obuté mal čierne botasky. „Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici (č. tel. 0961263371),“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Pátranie považskobystrických policajtov: Hľadajú nesvojprávneho Dušana (51)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM