Filip Chudý Krimi

Smutné ZÁBERY po veľkom požiari v Považskej: Toto zostalo zo známej budovy!

Veľký požiar známej budovy v Považskej Bystrici. Vybrali sme sa priamo do centra diania. Čo prezradili hasiči a policajti?

Ilustračný obrázok k článku Smutné ZÁBERY po veľkom požiari v Považskej: Toto zostalo zo známej budovy!
31
Galéria

Požiar budovy bývalej základnej školy a bývalého Molimatu na sídlisku SNP v Považskej Bystrici, ktorý vznikol v utorok 10. apríla večer, zlikvidovali hasiči v stredu krátko pred 6:00. Informoval nás hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že požiar bol ohlásený krátko po ôsmej hodine večer.

Ako ďalej uviedol, pri udalosti zasahovali takmer dve desiatky príslušníkov HaZZ z Považskej Bystrice, Púchova, Bytče a príslušníci HaZZ zo Záchrannej brigády Žilina s ôsmimi zásahovými vozidlami. Profesionálnym hasičom počas zásahu asistovalo aj tri desiatky členov Dobrovoľného hasičského zboru obcí: Považská Teplá, Brvnište, Beluša, Papradno a Dolný Moštenec s piatimi kusmi hasičskej techniky.

„Hasebné práce boli vykonávané ôsmimi C prúdmi a jedným lafetovým prúdom za súčasného rozoberania konštrukcie budovy. Pri požiari boli použité dýchacie prístroje. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ povedal Petrík.

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička nám prezradil, že žiadnu obeť požiaru nemajú hlásenú.

Ako to na mieste vyzerá po požiari, to si pozrite vo fotogalérii. Situáciu naďalej sledujeme a prinesieme o nej ďalšie správy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Deň po: Takto to vyzerá po veľkom požiari v Považskej
31
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM