Filip Chudý Samospráva

Sľuby sú zložené: FOTO ľudí, ktorí budú o Považskej rozhodovať

Ešte predtým, ako novozvolení poslanci rozhodovali okrem iného aj o plate primátora Janasa, zložili sľub. Pozrite si, kto o našom meste rozhoduje.

Ilustračný obrázok k článku Sľuby sú zložené: FOTO ľudí, ktorí budú o Považskej rozhodovať
53
Galéria

Už 13 dní po tohtoročných komunálnych voľbách bolo zvolané slávnostné ustanovujúce zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Považskej Bystrici. V zasadačke mestského zastupiteľstva sa s výnimkou ospravedlneného Rudolfa Karasa stretli všetci zvolení zástupcovia nášho mesta. Nechýbali ani pozvaní hostia, medzi ktorými boli aj niektorí predchádzajúci poslanci, ktorí sa do nového zastupiteľstva už nedostali, resp. sa o miesto v ňom vo voľbách ani neuchádzali.

Na slávnostnej časti zastupiteľstva sa oznámili výsledky volieb do orgánov samosprávy mesta Považská Bystrica. Nasledovalo zloženie sľubu novozvoleného primátora mesta a poslancov mestského zastupiteľstva, pričom túto časť zakončil príhovor primátora.

V piatok 23. novembra tak zasadli do poslaneckých lavíc aj Miroslav Bubák, Michal Kolník, Terézia Sárincová, Ľudmila Čičková, Daniela Barbosová a Taťjana Žikavská. Čiže šestica nových tvárí, zvyšných 19 poslancov bolo poslanecky činných už v minulom volebnom období.

V slávnostnej časti zastupiteľstva boli poslanci rozdelení na miesta podľa abecedy, pred pracovnou časťou ich presadili pracovníci mestského úradu a prvé hlasovania tak už prišli z ich nových miest.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Primátor a poslanci v Považskej skladali sľub: Pozrite si ich tváre
53
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM