Filip Chudý Rôzne

Silvester v Považskej pre všetkých: Toto všetko je pripravené

Záver tohto roka je už predo dvermi. Tradične na záver roka je pripravený v našom meste silvestrovský program. Tentoraz aj s novinkou.

Ilustračný obrázok k článku Silvester v Považskej pre všetkých: Toto všetko je pripravené
Zdroj: TASR

Sviatočná nálada v Považskej Bystrici sa počas decembra stupňovala. Všetko začalo postupnou inštaláciou vianočnej výzdoby, ktorá bola v blízkosti zrekonštruovanej fontány vynovená. Na Mikuláša sa uskutočnilo podujatie Vráťme ducha Vianoc do ulíc mesta, v rámci ktorého sa už tradične slávnostne rozsvietil mestský vianočný stromček. Nasledovali vianočné trhy v mestských častiach, pričom tie hlavné prišli na rad začiatkom vianočného týždňa. Samotné Vianoce patrili hlavne rodinnému kruhu, no ešte nás čaká Silvester, kde by malo všetko vyvrcholiť.

Záver celého roka sa v Považskej Bystrici bude odohrávať na dvoch miestach. Premiérovo na zimnom štadióne, kde je od 14:00 do 17:00 pripravené podujatie s názvom Detský Silvester na ľade. Vstup naň je voľný. Hlavne deti, ktoré musia mať dospelý sprievod, si budú môcť užiť verejné korčuľovanie, pripravené budú aj menšie súťaže a teplé občerstvenie. Deťom určite spestria deň aj rozprávkoví maskoti. Druhá časť Silvestra v našom meste, tá tradičná, prebehne pred mestským úradom.

Tam sa kultúrny program začne o 21:00. V programe vystúpi hudobná skupina FZ Melody, Otto Kollmann s manželkou, pred polnocou a po polnoci ľudí zabaví české revivalové zoskúpenie ABBA CZ a o ďalšiu zábavu v podobe diskotéky sa postará DJ Džoksy.

Krátko po polnoci je potom v priestore radnice naplánovaný aj tradičný ohňostroj.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Novinka v Považskej: Zimný beh, kadiaľ povedie trasa?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM