Filip Chudý Kultúra

S novým týždňom, nové možnosti zábavy: 10 tipov redakcie, kde sa nudiť nebudete

Začal sa ďalší pracovný týždeň. Ak patríte medzi tých, čo nechcú počas neho len pracovať, ale hľadajú aj možnosti zábavy, potom práve na vás je šitý tento zoznam zaujímavých podujatí.

Ilustračný obrázok k článku S novým týždňom, nové možnosti zábavy: 10 tipov redakcie, kde sa nudiť nebudete
Zdroj: TASR

Poklad

30. mája o 18:30, Kino Mier

Hlavnou postavou tejto komornej komédie s jemne sarkastickým humorom je Costi – otec rodiny, ktorý sa rád cíti ako Robin Hood. Vedie pokojný život, až kým ho raz nenavštívi jeho sused Adrian. Ten je totiž presvedčený, že na záhrade jeho babičky je zakopaný poklad. Majú víkend na to, aby poklad našli, teda ak vôbec nejaký je. Nič však nie je také jednoduché, ako sa zdá.

Wolfi a sranda banda

3. júna o 17:00, Kino Mier

Komediálna kúzelnícka show pre deti s kúzelníkom Wolfim pri príležitosti Dňa detí. Nebudú chýbať atrakcie pre deti a občerstvenie, vstup je voľný. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v kine Mier, inak je naplánované pred ním.

Ostrí chlapci

3. júna o 19:00, Kino Mier

Režisér Shane Black prináša na plátna kín ďalšiu zo svojich nezabudnuteľných komédií, plnú skvelých akčných scén a vtipných hlášok. V hlavných úlohách známi herci ako Ryan Gosling, Russell Crowe a Kim Basingerová.

Považská rockuje fest

4. júna o 16:00, Mestská fontána

Našim mestom sa päť budú šíriť zvuky elektrických gitár , bicích, energického spevu a v neposlednom rade dobrá festivalová nálada. Tento ročník sa bude znova niesť v duchu benefície a kapiel, ktoré hrajú vlastné skladby, ale aj známych interpretov. Na festivale sa predstaví celkovo šesť kapiel.

Ninja korytnačky 2

4. júna o 19:00, Kino Mier

Prichádzajú jednoznačne najrýchlejšie korytnačky, ktoré sa kedy plazili po povrchu zemskom. Síce sa volajú Leonardo, Donatello, Rafael a Michelangelo, no strop Sixtínskej kaplnky rozhodne nevymaľujú. Zato vám vymaľujú ksicht. Teda ak ich naštvete… Americký dobrodružný film s Megan Foxovou.

Príbeh lesa

5. júna o 10:00, Kino Mier

Divoká príroda z prvej ruky. Po úchvatných dokumentoch Putovanie vtákov a Oceány prichádza dvojica Jacques Perrin a Jacques Cluzaud s Príbehom lesa. Nie toho tropického pralesa s exotickými zvieratami, ale toho nášho, ktorý máme na dosah, a ktorý pulzuje prekvapivo bohatým životom. Tvorcovia nakrúcali dokument štyri roky, s využitím tých najmodernejších technológií

Vjem ja jeden hájiček

5. júna o 17:00, Kino Mier

Koncert ľudovej hudby a speváckej skupiny folklórneho súboru Považan pri príležitosti vydania CD. Hosťom programu bude Folklórny súbor Rozsutec.

Futbal: Sverepec – Považská Bystrica

5. júna o 17:00, futbalové ihrisko vo Sverepci

Futbalisti MŠK Považská Bystrica aj naďalej bojujú o prvé miesto v tabuľke, tentoraz na nich čaká zápas v neďalekom Sverepci. Stačí len prejsť cez kopec a môžete vidieť ďalšie futbalové derby.

Zázračné skrinky

Vlastivedné múzeum

Vo Vlastivednom múzeum v priestoroch SPŠ prebieha výstava ilustrujúca vývoj elektrotechnického priemyslu so zameraním na rozhlasové a televízne prijímače od 50. rokov minulého storočia po súčasnosť. Výstava je doplnená videoprojekciou ako aj dobovými zvukovými nosičmi a pozrieť si ju môžete až do konca augusta.

Michal Tvrdý – Výstava fotografií

Kino Mier

Naďalej prebieha aj výstava fotografií z prvého a druhého ročníka podujatia Beh nádeje. Pozrieť si ju môžete každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 (v stredu do 18:00), počas víkendov v čase podujatí Kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Spravodajský prehľad týždňa: 5 správ, ktoré by ste o Považskej Bystrici mali vedieť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM