Filip Chudý Krimi

Rušné chvíle na súde v Považskej, policajti aj hasiči na mieste: Čo sa udialo?

Horúce momenty na Okresnom súde v Považskej Bystrici. Na mieste aj záchranné zložky. Čo sa vlastne udialo? Čítajte info od mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku Rušné chvíle na súde v Považskej, policajti aj hasiči na mieste: Čo sa udialo?
Zdroj: TASR

Budova Okresného súdu v Považskej Bystrici, ktorá sa nachádza vo výškovej budove v centre mesta, a tiež jej okolie, zažilo v utorňajších doobedňajších hodinách rušnejšiu situáciu. Na mieste zasahovali vozidlá hasičov, policajtov a tiež záchrannej zdravotnej služby, dôvodom bola poštová zásielka s malým plastovým vreckom, ktorú dostal okresný súd.

„V utorok bola poštou okresnému súdu doručená zásielka, v ktorej sa nachádzal rukou písaný list a malé plastové vrecko. V liste bolo uvedené, že vrecko obsahuje rádioaktívny materiál. Nepotvrdilo sa, že by sa vo vrecku nachádzal rádioaktívny materiál,“ informoval hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus.

Pojednávania sa nezrušili

Ako ďalej prezradil, medzi zásielkami sa nachádzala ešte jedna obálka s rovnakým písmom, ktorá bola tiež odovzdaná hasičom. „Pojednávania zrušené neboli, ale jedno pojednávanie sa oneskorilo,“ doplnil Tarabus.

K evakuácii osôb na miestnom okresnom súde nedošlo, čo hovorca Krajského súdu v Trenčíne potvrdil, no z bezpečnostných dôvodov sa ľudia zdržiavali na poschodí, v kanceláriách a v pojednávacích miestnostiach, pričom odchod z budovy bol umožnený cez priestory obvodného úradu. „Krátko pred dvanástou hodinou už bol súd otvorený,“ dodal Roman Tarabus.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nové INFO o známom považskobystrickom strašiaku: Radnica sa rozhodla konať!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM