Filip Chudý Krimi

Roztrhnutý malotraktor po nehode na Považí: Potúžený Peter (50) sa zranil, FOTO

Na Považí sa odohrala kuriózna nehoda. Peter sa podľa slov polície potúžil alkoholom, sadol na malotraktor a pri dome prišlo k zrážke…

Ilustračný obrázok k článku Roztrhnutý malotraktor po nehode na Považí: Potúžený Peter (50) sa zranil, FOTO
6
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Elena Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne informovala o nehode, pri ktorej asistoval alkohol. „Stala na ceste I/61 v Ladcoch. 50-ročný Peter z Ladiec jazdil po uvedenej ceste na malotraktore s prívesom. Po tom, čo chcel odbočiť z hlavnej cesty k rodinnému domu nedal prednosť oproti jazdiacemu vozidlu Škoda Felicia, ktoré riadil 70-ročný Štefan z Beluše,“ opísala.

„V dôsledku toho došlo k zrážke a následnému roztrhnutiu malotraktora. Pri dopravnej nehode sa ľahko zranil Peter jazdiaci na malotraktore. Vodič osobného vozidla a jeho spolujazdkyňa našťastie neutrpeli žiadne zranenia. Škoda bola predbežne vyčíslená na asi 1 600 €,“ povedala Antalová.

Tá ďalej uviedla, že obaja vodiči boli podrobení dychovej skúške. „Vodič Fabie nenafúkal. U Petra bola dychová skúška pozitívna. Nafúkal 1,03 mg/, čo predstavuje 2,15 promile,“ konštatovala.

Nakoľko podľa jej slov policajti v Trenčianskom kraji denne zisťujú, že niektorí vodiči si sadnú za volant v čase, keď sú pod vplyvom alkoholu, bude polícia naďalej vykonávať kontroly zamerané na dodržiavanie zákazu požívať alkoholické nápoje vodičom. „To, že jazdíte na malotraktore, neznamená, že sa pri práci môžete potúžiť alkoholom. Alkohol za volantom akéhokoľvek vozidla je neprípustný a neplatí žiadna tolerancia,“ dodala.

Zrážka malotraktora s autom, po ktorej bol jeden zranený: FOTO priamo z miesta
6
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM