Filip Chudý Krimi

Rodina z nášho okresu prežila chvíle hrôzy: Muž (32) čelí obvineniu

Matka s dcérou a jej priateľom prežila skutočne krušné chvíle. Podľa polície sa o ne postaral ich rodinný príslušník. Viac informácií v článku.

Ilustračný obrázok k článku Rodina z nášho okresu prežila chvíle hrôzy: Muž (32) čelí obvineniu
Zdroj: TASR

Obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania čelí 32-ročný muž, ktorý aktuálne žije v okrese Považská Bystrica. Ten ešte 18. septembra ráno vulgárne nadával svojej matke a následne aj svojej 21-ročnej sestre a jej priateľovi, informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako ďalej uviedla, muž sa okrem toho poškodeným vyhrážal ujmou na zdraví, tiež vzal zo stola veľký sklený popolník z hrubého skla a zaháňal sa ním na svoju sestru, ktorá zo strachu utiekla do inej izby a s ňou aj jej matka a jej priateľ. Odtiaľ zavolali políciu.

„Medzitým sa všetkým trom opakovane vyhrážal, že ich zabije dýkou, ak vyjdú z izby. Všetci traja boli zamknutí v izbe až do príchodu polície,“ doplnila Antalová.

Policajti následne obvinenému obmedzili osobnú slobodu a po vykonaní potrebných procesných úkonov ho umiestnili do cely. „Za uvedený skutok mužovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Na súd si na základe rozhodnutia sudcu Okresného súdu v Považskej Bystrici počká vo väzbe,“ dodala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Dopravné obmedzenie v Považskej Bystrici: Poznáme presné miesto

Považskobystrická mestská polícia zasahuje: Kde končia staré vraky?

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM