Filip Chudý Kultúra

Prvý víkend nového roka prichádza: Kam sa ísť počas neho v Považskej zabaviť?

Ak ešte neviete, čo počas prvého novoročného víkendu v našom meste robiť, tu je malá pomôcka.

Ilustračný obrázok k článku Prvý víkend nového roka prichádza: Kam sa ísť počas neho v Považskej zabaviť?
Zdroj: TASR

Hokej: Považská Bystrica – Nové Zámky B

5. januára o 18:00, zimný štadión

Naši hokejisti bojujú o play-off a v jednom z kľúčových zápasov privítajú novozámockú rezervu. Podarí sa im zvíťaziť a priblížiť sa k vyraďovacej časti sezóny?

Špindl

5. januára o 18:30, kino Mier

Čo sa stane na horách, zostane na horách. Keď do hôr, tak do Špindlu. Práve sem vyrážajú tri sestry Eliška, Katka a Magda na svoju dámsku jazdu. Síce si lyže vzali, ale rozhodne to nie sú typy, čo vstávajú skoro ráno, aby boli na zjazdovke ako prvé. Česká komédia.

Stratený v džungli

6. januára o 18:30, kino Mier

Príroda pozná jediné pravidlo: Prežiť! Mladý muž chce na cestách po svete uniknúť rutine a nude západoeurópskeho života. V bolívijskej metropole La Paz stretáva nových známych z rôznych kútov sveta a tajuplného sprievodcu. Ten ich vezme na expedíciu do neprebádaných miest amazonského pralesa. Dráma podľa skutočného príbehu.

Hádzaná: Slovensko – Fínsko

7. januára o 15:00, športová hala

Slovenská hádzanárska reprezentácia sa v Považskej Bystrici predstaví v rámci prvej fázy kvalifikácie o postup na MS 2019 v Nemecku a Dánsku. V nedeľu privítame Fínsko aj s dvoma Považskobystričanmi v zostave.

Ferdinand

7. januára o 16:00, kino Mier

Stvorený pre boj. Zrodený pre lásku. Nina a Ferdinand sú najväčší kamaráti pod španielskym slnkom. To by nebolo až také zvláštne, keby Nina nebola malé dievčatko a Ferdinand veľký býk. A to poriadne veľký býk. Narodil sa síce ako malé, roztomilé teliatko, ale časom podrástol o poriadny kus nielen do výšky, ale aj do dĺžky a šírky. Animovaná rozprávka.

Bastardi

7. januára o 18:30, kino Mier

Bláznivá komédia o tom, že otec je vždy neistý… Ed Helms a Owen Wilson hrajú dvoch bratov, ktorých excentrická slobodná matka vychovala tak, aby verili, že ich otec zomrel, keď boli mladí. V momente ako zistia, že to bola lož a matka vlastne ani nevie, kto je ich pravý otec, vyberú sa ho hľadať.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystri­čania sa majú na čo tešiť: TOP 10 akcií roka 2018

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM