Filip Chudý Kultúra

Prvý februárový víkend predo dvermi: Do Považskej prináša množstvo zábavy

Nasledujúci víkend bude prvý v novom mesiaci. Počas neho môžete zažiť množstvo rôznorodých podujatí. Kam sa vyberiete?

Ilustračný obrázok k článku Prvý februárový víkend predo dvermi: Do Považskej prináša množstvo zábavy
Zdroj: TASR

Futbal: zápasy Považskej Bystrice

3. a 5. februára, umelá tráva vo futbalovom areáli

Na považskobystrickej umelej tráve prebieha rad prípravných stretnutí rôznych klubov, no prím hrajú naši futbalisti. Tých čakajú počas víkendu až dve stretnutia. Najprv v piatok od 18:30 proti Papradnu a následne v nedeľu o 10:00 proti Bytči.

Kruhy

3. februára o 18:30, kino Mier

Najskôr sa pozrieš. Potom zomrieš. Kruhy sa odohrávajú trinásť rokov po udalostiach predchádzajúcej časti. Príbeh o vraždiacom filme je považovaný len za hororovú historku, no napriek tomu študentku Juliu znepokojuje zmena správania jej priateľa Volta, ktorý údajne toto video videl. Pozrite si americký horor.

Hádzaná: Považská Bystrica – Prešov

4. februára o 18:00, športová hala

Považskobystričanov čaká akýsi prešovský týždeň, keďže aktuálne najlepšie slovenské mužstvo privítajú až dvakrát. Najprv vo štvrtok v rámci odvety finále Slovenského pohára a neskôr v sobotu v extraligovom stretnutí.

Spojenci

4. februára o 18:30, kino Mier

Keď máte v rámci vojenskej operácie predstierať, že tajná agentka, ktorú ste práve stretli, je vaša manželka, nemala by byť krásna. Mohlo by to mať ďalekosiahle následky… Vojnový film s Bradom Pittom.

Divoké vlny 2

5. februára o 10:00, kino Mier

Veľká jazda pokračuje! Surfisti vo frakoch sú späť! Je to jeden z tých neuveriteľných príbehov, ktorý musel byť sfilmovaný. Mladý tučniak Cody Maverick dal zbohom ľadovým planinám domova a vydal sa na exotický ostrov Pin-Gui, aby sa pred davmi fanúšikov a objektívmi kamier zúčastnil surfového šampionátu. Animovaná rodinná komédia.

Krasňanci

5. februára o 15:00, kino Mier

Heligonkári z Krasňan majú v repertoári okrem prevažne tradičnej ľudovej hudby miesto aj pre kabaretné skladby, evergreeny a rôzne iné žánre. Všetko si môžete vypočuť na ich koncerte v našom meste.

Hokej: Považská Bystrica – Prešov

5. februára o 17:00, zimný štadión

Považskobystričania v poslednom domácom stretnutí základnej časti privítajú Prešov, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou bude aj ich súper v play-off. Ako dopadne táto konfrontácia?

Výstava Michala Zahornackého

Kino Mier

Autorská výstava fotografií miestneho fotografa a zároveň člena fotoklubu Fénix Michala Zahornackého je dostupná v priestoroch kina Mier až do 20. februára. Cez pracovný týždeň si ju môžete pozrieť od 8:00 do 16:00 (v stredu až do 18:00) a cez víkendy v čase ďalších podujatí konaných v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Pripravte sa dopredu: Kde všade nepôjde v Považskej Bystrici elektrina?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM