Filip Chudý Rôzne

Prvé INFO: Poznáme termín vianočných trhov v Považskej Bystrici

V našom meste to už onedlho začne žiť Vianocami. Trhy, ktoré sa tešia veľkej obľube v predvianočnom období sa už nezadržateľne blížia. Aké budú?

Ilustračný obrázok k článku Prvé INFO: Poznáme termín vianočných trhov v Považskej Bystrici
Zdroj: Dnes24.sk

Presne za dva mesiace sú tu Vianoce, no ešte pred nimi sa bude tá správna atmosféra patriaca k týmto sviatkom stupňovať. V predvianočnom období sa veľkej obľube tešia aj trhy, ktoré sa aj tento rok v Považskej Bystrici chystajú. Ako nám prezradila hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková, práve v týchto dňoch sa dolaďujú posledné detaily programu, no niektoré veci ohľadom trhov sú už známe.

„Vianočné trhy budú v tomto roku v novom šate. Konať sa budú v priestore okolo mestskej fontány. Na hudobnom pavilóne bude prebiehať bohatý kultúrny program, chýbať nebudú ani stánky s remeselníkmi a s občerstvením. Samozrejmosťou bude aj tradičný predaj vianočných živých stromčekov,“ povedala mestská hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, v tomto roku je pripravená aj zaujímavá novinka s benefičným charakterom, o ktorej sa čoskoro dozviete viac. „Tešiť sa na vianočné trhy v Považskej Bystrici môžu ľudia 15. a 16. decembra. Podujatiu bude predchádzať aj tradičná akcia Vráťme ducha Vianoc do ulíc nášho mesta spojená s rozsvietením vianočnej výzdoby, ktorá sa bude konať 5. decembra,“ doplnila Kováčiková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Šesťdňová pobláznila Považskú: Pozrite na FOTO, ako sa tu súťažilo pred 40 rokmi

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM