Filip Chudý Rôzne

Prvé FOTO: Do Považskej už dorazili kolotoče, vieme aké! Prehľad cien

K jarmoku patria aj kolotoče, ktoré už do nášho mesta dorazili. Kedy sa spustia a aké budú ceny na jednotlivých atrakciách?

Ilustračný obrázok k článku Prvé FOTO: Do Považskej už dorazili kolotoče, vieme aké! Prehľad cien
Zdroj: Dnes24.sk

Už 21. ročník Považskobystrického jarmoku, ktorý sa uskutoční v piatok, sa nezaobíde bez kolotočov, ktoré sa na tradičnom mieste za mestskou fontánou už v stredu pripravovali. Zamestnanci lunaparku vykladali z áut jednotlivé časti kolotočov, ktoré postupne skladali do seba a pripravovali na použitie.

„Považskobystri­čania sa môžu tešiť na rôzne atrakcie. Máme pre nich prichystaný autodróm, calypso, bobovú dráhu, detské atrakcie, veľký reťazový a detský reťazový kolotoč, detský hydraulický kolotoč, 9D kino a mnoho iných atrakcií,“ povedal nám vedúci lunaparku Radovan Kudri.

Ako nám ďalej prezradil, medzi detské atrakcie budú patriť rôzne nafukovacie hrady a ešte do Považskej Bystrice by mali prísť ďalšie kolotoče.

Považskobystrický jarmok sa blíži: Príprava kolotočov
12
Galéria

Termíny a ceny

Podľa Radovana Kudriho by v stredu mali ukončiť prípravné práce na spustenie kolotočov, ktoré postupne skladajú a vo štvrtok by už mali byť prístupne pre ľudí. „Spustenie kolotočov plánujeme vo štvrtok približne o 14:00, vtedy by sem už ľudia mohli prísť. Kolotoče tu budú do nedele večera. V pondelok sa balia a odchádzame,“ informoval Kudri.

Vedúci lunaparku sa tiež vyjadril, že ceny sa u nich nemenia. „Detské kolotoče budú za 1,50 eura, veľké kolotoče za 2 eurá a jedno autíčko pre dve osoby je za 3 eurá, pričom za túto sumu je aj 9D kino,“ dodal Radovan Kudri.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystrický jarmok sa blíži: Tieto atrakcie sú už nahlásené

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM