Filip Chudý Kultúra

Prežite posledný augustový víkend naplno: 10 zaujímavých podujatí v Považskej

Pred nami je posledný augustový víkend, ktorý sa oplatí prežiť naplno. Aké podujatia môžete počas neho v Považskej Bystrici navštíviť?

Ilustračný obrázok k článku Prežite posledný augustový víkend naplno: 10 zaujímavých podujatí v Považskej
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Country na fontáne

26. augusta o 17:00, fontána za kinom Mier

V piatok bude kultúrne leto na fontáne v štýle country. Účinkovať budú Kortmanovci, Alabama, Rosa a tanečná skupina Maryland. Vstup je voľný.

Krotitelia duchov

26. augusta o 19:00, kino Mier

Pred tridsiatimi rokmi štyria priatelia zachránili svet. Teraz je na rade nový tím. Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza s novou letnou komédiou! Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek a možno sa objaví aj niekto zo starej partie.

Futbal: Považská Bystrica – Jasenica

27. augusta o 17:00, futbalový štadión

Netradične v sobotu odohrajú futbalisti MŠK Považská Bystrica svoj druhý domáci zápas v novej sezóne. Po troch kolách Považskobystričania ešte neprehrali, čím predĺžili svoju úspešnú sériu na 23 zápasov bez prehry a potiahnuť ju chcú ďalšou výhrou aj proti Jasenici.

Bábkové divadlo Morgonrock

27. augusta o 19:00, pred Domom kultúry

Projekt CoolTajneR ponúkne v sobotu večer bábkové divadelné predstavenie s názvom O čertovi Kolofónovi, ktoré bude potešením pre malých aj veľkých divákov.

Zozn@mka

27. augusta o 19:00, kino Mier

Zozn@mka je komédia o mužoch, ženách a zaujímavom fenoméne doby – internetovej zoznamke. A samozrejme o tom, čo všetko sa na takom rande naslepo môže stať. Ale pozor, v rybníku hľadajúcich sa môže objaviť dravá šťuka. Pozrite si českú komédiu.

Letné kino: Premietanie Mira Rema

27. augusta o 20:30, pred Domom kultúry

V sobotu sa tu predstaví momentálne jeden z najlepších slovenských dokumentárnych režisérov, rodák z nedaľekých Ladiec, Miro Remo. Premietať sa bude jeden z jeho kvalitných dokumentov a sám Miro priblíži viaceré okolnosti z nakrúcania, ako film vznikal a čo nové má najbližšie v pláne.

Tajný život maznáčikov

28. augusta o 16:00, kino Mier

Čo asi robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Odpoveď na otázku, ktorá trápi snáď každého psíčkara a milovníka mačiek, nájdete v animovanej komediálnej lahôdke Tajný život maznáčikov, ktorú vytvorili autori filmových hitov Ja, zloduch či Mimoni.

Matky rebelky

28. augusta o 19:00, kino Mier

Pre Amy je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu s trojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek. Pozrite si túto americkú komédiu.

Letné kino: Flákač

28. augusta o 20:30, pred Domom kultúry

Projekt CoolTajneR ponúkne v nedeľu večer ďalší film v rámci letného kina, tentoraz to bude snímka s názvom Flákač. Zakončite tento týždeň pri dobrom filme.

Klubová výstava 2016

Kino Mier

Výstava fotografií členov Fotoklubu Fénix v Považskej Bystrici: Tomáš Benčík, Branislav Brehovský, Martin Brojo, Ľubomír Červenec, Emil Chudý, Ľuboš Ďurica, Tomáš Hlavčo, Helena Kurusová, Anna Macháčková, Jozef Sádecký, Libor Trško, Maroš Tvrdý, Michal Zahornacký, Róbert Zigo. Výstava potrvá až do 31. augusta. Pozrieť si ju môžete v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Padlo rozhodnutie o kúpalisku v Považskej: Bude ešte otvorené?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM