Filip Chudý Kultúra

Prevetrajte si hlavu: Čo ponúka posledný októbrový víkend v Považskej a okolí?

Blíži sa víkend, ktorý bude posledným počas tohto mesiaca. Ale aj na konci októbra môžeme zažiť v našom meste a okolí veľa zábavy. Kde a kedy?

Ilustračný obrázok k článku Prevetrajte si hlavu: Čo ponúka posledný októbrový víkend v Považskej a okolí?
Zdroj: TASR

Odhalenie pamätnej tabule

26. októbra o 14:00, Pamätník SNP

V našom meste prebehne slávnostné odhalenie pamätnej tabule k stému výročiu vzniku Československej republiky, ukončenia prvej svetovej vojny a na pamiatku občanov mesta, ktorí v tejto vojne padli.

František a Vojta Nedvědovci

26. októbra o 18:00, kino Mier

Koncert legendy českej folkovej scény Františka Nedvěda so synom Vojtom a s kapelou. 100 minút najkrajších piesní bratov Nedvědovcov.

Hokej: Zápasy Považskej Bystrice

26. a 28. októbra, zimný štadión

Hokejisti Považskej Bystrice odohrajú tento týždeň dve dôležité stretnutia na domácom ľade. V piatok privítame o 18:00 Skalicu a v nedeľu o 17:00 slovenskú 20-ku. Zvládneme tento náročný program?

Stolný tenis: Zápasy Považskej Bystrice

13. októbra o 10:00 a 15:00, telocvičňa ZŠ Stred

Stolní tenisti TTC Považská Bystrica odohrajú druhý domáci dvojzápas v rámci nového ročníka tretej ligy. O 10:00 hostia STK Prievidza a o 15:00 Karpatiu Prievidza.

Tajomstvo domu s hodinami

27. októbra o 16:00, kino Mier

Keď sa 10-ročný Lewis dozvie, že sa musí presťahovať k svojmu strýkovi, netuší aké magické dobrodružstvo ho čaká. Jeho novým domovom sa stane rozľahlé starodávne sídlo, v ktorom, ako čoskoro zistí, sa dejú veľmi čudné veci. Strýko a jeho susedka sú totiž čarodejníci a už dlho sa snažia rozlúštiť tajomstvo strašidelných hodín, tikajúcich v stenách domu. Rodinný fantazijný film.

Johnny English znovu zasahuje

27. októbra o 18:30, kino Mier

Keď je svet v ohrození a tajná služba paralyzovaná, vracia sa na scénu Johnny English. Dokáže muž, pre ktorého sú zmätky, chyby a omyly základným pracovným nástrojom, obstáť aj v modernom svete? Komédia s Rowanom Atkinsonom.

Futbal: Považská Bystrica – Beluša

28. októbra o 10:00, futbalový štadión

Považskobystričanky odohrajú v nedeľu považské derby, keď privítajú Belušu. Potvrdia úlohu favoritiek duelu?

Odhalenie pamätníka

28. októbra o 10:30, Malé Lednice

V nedeľu bude v obci Malé Lednice, v Areáli úcty neďaleko kaplnky, pri príležitosti 100. výročia ukončenia Veľkej vojny slávnostne odhalený Pamätník padlých spoluobčanov v 1. svetovej voj­ne.

Výstava ocovia a zeleniny

28. októbra o 13:00, KD Papradno

Estrádna sála Kultúrneho domu v Papradne bude v nedeľu dejiskom výstavy ocovia a zeleniny.

Považská hitparáda

28. októbra o 15:00, kino Mier

38. kolo obľúbenej pesničkovej súťaže pri príležitosti mesiaca úcty k starším. Hosťom programu budú Silvia a Peter Klimentovci. Hudobný sprievod zabezpečí BONITA a moderátorom bude Pavol Hrobárik.

Zrodila sa hviezda

28. októbra o 18:30, kino Mier

Ostrieľaný muzikant Jackson Main objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally. Tá už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…kým ju Jack neprinúti vyjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi. Americká hudobná dráma.

Ľuboš Ďurica: Nepál

Kino Mier

Autorská výstava fotografií považskobystrického autora venovaných Nepálu. Výstava potrvá do 17. novembra a pozrieť si ju môžete nasledovne: pondelok až piatok 8:00 – 16:00, streda 8:00 – 18:00, v sobotu a nedeľu počas podujatí v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM