Filip Chudý Krimi

Prepad ženy (63) na sídlisku SNP: Policajti zverejňujú dôležitú informáciu!

Policajti z Považskej Bystrice vykonávajú objasňovanie lúpeže, ku ktorej došlo na sídlisku SNP. Čo sa presne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Prepad ženy (63) na sídlisku SNP: Policajti zverejňujú dôležitú informáciu!
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

Ako informoval hovorca KR PZ v Trenčíne Pavol Kudlička doposiaľ dvaja neznámi páchatelia v Považskej Bystrici dňa 13. októbra 2016 na sídlisku SNP v čase cca o 21:10 fyzicky napadli 63-ročnú ženu, od ktorej žiadali peniaze. „Páchatelia sa snažili žene strhnúť kabelku, ktorú mala prevesenú krížom cez ramená. To sa im však nepodarilo z dôvodu, že boli vyrušení doposiaľ neznámym mužom, svedkom,“ prezradil Kudlička.

„Celú udalosť videl muž, ktorý najskôr na páchateľov kričal, aby ženu nechali a potom keď páchatelia z miesta ušli prišiel k napadnutej žene a pomohol jej vstať, po čom sa rozbehol za páchateľmi,“ povedal Pavol Kudlička.

Policajný hovorca pridal aj popis páchateľov, pričom išlo o dvoch mužov. Podľa jeho slov bol jeden vyšší a mohol mať cca 170 – 175 cm, druhý bol menší a mohol mať cca 170 cm. Obaja boli štíhlej postavy, boli oblečení v tmavom oblečení a na hlavách mali kapucne. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. „V zmysle zákona hrozí páchateľom v tomto prípade strata slobody na tri až osem rokov,“ informoval Kudlička.

Polícia žiada neznámeho muža, ktorý pomohol napadnutej žene aby sa prihlásil na polícii. Prípadne aby sa prihlásili aj iní svedkovia, ktorí buď videli prepad, alebo páchateľov na úteku, príp. ktorí môžu poskytnúť akékoľvek informácie k udalosti a páchateľom. Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na známom telefónnom čísle 158.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

FOTO: Auto urobilo dieru do zimného štadióna v Považskej Bystrici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM