Filip Chudý Kultúra

Prelom mesiacov plný zábavy: TOP považskobystrické akcie týždňa

Počas tohto týždňa nielenže január vystrieda február, ale v našom meste bude aj kopec pútavých podujatí rôzneho druhu. Stačí si len vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Prelom mesiacov plný zábavy: TOP považskobystrické akcie týždňa
Zdroj: TASR

Sedem statočných

30. januára o 18:30, kino Mier

Legendárny western Johna Sturgesa nie je iba majstrovským príbehom o siedmych pištoľníkoch, ktorí sa nechajú najať hŕstkou chudobných mexických dedinčanov, aby bránili ich životy a majetok pred bandou chamtivých banditov…

Uvedenie CD: Lucia Briestenská – Slnko, hrej!

31. januára o 18:00, koncertná sála ZUŠ

V utorok bude v našom meste predstavenie debutového albumu Lucie Briestenskej s názvom Slnko, hrej! Môžete sa tešiť aj na hostí, ktorými budú speváčka Sima Martausová a multiinštrumen­talista Peter Luha.

Hokej: zápasy Považskej Bystrice

1. a 5. februára o 18:00, zimný štadión

Považskobystričania môžu už v stredu spečatiť postup do play-off proti Skalici, keď im stačí bod, resp. martinské béčko nemôže vyhrať za tri body. Následne v nedeľu budú hostiť Prešov v poslednom domácom stretnutí základnej časti.

Michal Zahornacký

1. februára, kino Mier

Autorská výstava fotografií miestneho fotografa a zároveň člena fotoklubu Fénix Michala Zahornackého bude dostupná v priestoroch kina Mier od stredy až do 20. februára. Cez pracovný týždeň si ju môžete pozrieť od 8:00 do 16:00 (v stredu až do 18:00) a cez víkendy v čase ďalších podujatí konaných v kine Mier.

Hádzaná: Považská Bystrica – Prešov

2. a 4. februára o 18:00, športová hala

Považskobystričanov čaká akýsi prešovský týždeň, keďže aktuálne najlepšie slovenské mužstvo privítajú až dvakrát. Najprv vo štvrtok v rámci odvety finále Slovenského pohára a neskôr v sobotu v extraligovom stretnutí.

Všetko alebo nič

2. februára o 18:30, kino Mier

Prvý film podľa bestselleru Evity Urbaníkovej. Jej najpredávanejšia kniha sa dočkala svojej dlho očakávanej filmovej podoby! Začiatok roku 2017 bude v slovenských kinách patriť nerozlučnej trojici, Linde, Vande a Edovi, kde každý z nich je iný, každý z nich má svoj príbeh, no spája ich vrúcne, oddané priateľstvo. Slovensko-česká komédia.

Kruhy

3. februára o 18:30, kino Mier

Najskôr sa pozrieš. Potom zomrieš. Kruhy sa odohrávajú trinásť rokov po udalostiach predchádzajúcej časti. Príbeh o vraždiacom filme je považovaný len za hororovú historku, no napriek tomu študentku Juliu znepokojuje zmena správania jej priateľa Volta, ktorý údajne toto video videl. Pozrite si americký horor.

Spojenci

4. februára o 18:30, kino Mier

Keď máte v rámci vojenskej operácie predstierať, že tajná agentka, ktorú ste práve stretli, je vaša manželka, nemala by byť krásna. Mohlo by to mať ďalekosiahle následky… Vojnový film s Bradom Pittom.

Divoké vlny 2

5. februára o 10:00, kino Mier

Veľká jazda pokračuje! Surfisti vo frakoch sú späť! Je to jeden z tých neuveriteľných príbehov, ktorý musel byť sfilmovaný. Mladý tučniak Cody Maverick dal zbohom ľadovým planinám domova a vydal sa na exotický ostrov Pin-Gui, aby sa pred davmi fanúšikov a objektívmi kamier zúčastnil surfového šampionátu. Animovaná rodinná komédia.

Krasňanci

5. februára o 15:00, kino Mier

Heligonkári z Krasňan majú v repertoári okrem prevažne tradičnej ľudovej hudby miesto aj pre kabaretné skladby, evergreeny a rôzne iné žánre. Všetko si môžete vypočuť na ich koncerte v našom meste.

Peter Šipoš – Retrospektíva

MG art galéria

Výstava tohto autorka potrvá v priestoroch galérie na Ulici M.R. Štefánika do stredy 30. januára a je spojená s predajom diel. Ide o sklo, objekty a obrazy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Čo počas týždňa zaujalo? 5 tém, ktoré sa najviac šírili Považskou Bystricou

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM