Filip Chudý Kultúra

Predĺžený víkend predo dvermi: Kde sa počas neho môžete v Považskej zabaviť?

Hneď prvý víkend nového roka bude predĺžený. Ak ešte neviete, čo počas neho v našom meste robiť, tu je malá pomôcka.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend predo dvermi: Kde sa počas neho môžete v Považskej zabaviť?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Halový turnaj ObFZ

6. a 7. januára o 9:00, športová hala

Na veľký halový turnaj ObFZ Považská Bystrica sa prihlásilo až 21 tímov, ktoré budú hrať v dvoch dňoch o víťaznú trofej. V prvý deň sa hrá päť základných skupín až do 19:00, v druhý deň nasleduje vyraďovacia fáza naplánovaná do 16:00.

Manžel na hodinu

6. januára o 18:30, kino Mier

Manžel na hodinu je pokračovaním úspešnej českej komédie z roku 2014 Hodinový manžel. Sleduje ďalšie osudy štvorice hráčov vodného póla z Nymburku, ktorí začali pracovať ako hodinoví manželia. Česká komédia s Bolkom Polívkom.

Drozďo & Demex

6. januára o 21:00, LIFE music club

Považskú Bystricu opäť prichádza roztancovať DJ Drozďo. Pomáhať mu v tom bude aj Demex. Ďalšia veľká akcia už tento piatok.

Collateral Beauty

7. januára o 18:30, kino Mier

Všetkých nás niečo spája, láska, čas, smrť. Tieto tri veci spájajú všetky ľudské bytosti na Zemi. Túžime po láske, chceme viac času a bojíme sa smrti. Túto romantickú komédiu nakrútil oscarový režisér David Frankel. Odhaľuje, ako i tá najväčšia strata môže priniesť krásne momenty a ako sa láska a smrť v živote prepletajú…

Spievaj

8. januára o 16:00, kino Mier

Podnikavý chlapík Buster Moon má poslednú šancu zachrániť divadlo, ktoré zdedil po svojom otcovi. Všetko staví na jednu kartu – na veľkolepú talentovú spevácku súťaž, akú svet ešte nevidel. Americká animovaná komédia.

Hokej: Považská Bystrica – Spišská Nová Ves

8. januára o 17:00, zimný štadión

Považskobystrickí hokejisti sa prvýkrát v tomto roku predstavia v domácom prostredí, keď privítajú šiestych Spišiakov. Pripíšu si dôležité body v boji o play-off?

Kollárovci

8. januára o 17:00, športová hala

Kapela Kollárovci je originálnym zoskupením mladých, talentovaných hudobníkov. Svojím hudobným umením zabávajú a rozveseľujú už mnoho rokov poslucháčov doma i za hranicami Slovenska. Ich živá hudba, temperamentný spev a humorné slovo vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá vyčarí na vašej tvári úsmev, nadšenie a dobrú náladu. Svoj koncert budú mať v úvode mesiaca aj v Považskej Bystrici.

Assassin´s Creed

8. januára o 18:30, kino Mier

Usvedčený vrah Callum Lynch je nedobrovoľne vyslobodený z cely smrti len preto, aby sa stal súčasťou storočného boja medzi Asasínmi, Templármi a španielskymi inkvizítormi. Jeho novým väzením sa stáva tajné zariadenie Abstergo vybavené revolučnou technológiou Animus, ktorá odhaľuje v ľudskej DNA genetické spomienky, a tým umožňuje vrátiť sa a prežiť spomienky predkov, ktoré boli doteraz stratené v minulosti. Americký dobrodružný film.

Ľuboš Ďurica: Svadobné emócie

Kino Mier

Práve prebieha autorská výstava fotografií člena Fotoklubu Fénix v Považskej Bystrici Ľuboša Ďuricu, ktorá potrvá do 20. januára. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Január so sebou prináša kopu zábavy: TOP 10 považskobys­trických podujatí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM