Kultúra

Predĺžený veľkonočný víkend v Považskej Bystrici? 5 tipov na akcie, kde sa nudiť iste nebudete

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní, kam vyraziť počas Veľkej noci, vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré sa budú konať počas nastávajúceho predĺženého víkendu v Považskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený veľkonočný víkend v Považskej Bystrici? 5 tipov na akcie, kde sa nudiť iste nebudete
Zdroj: Dnes24.sk

Veľkonočný stolnotenisový turnaj

26. marca, kultúrny dom Horný Moštenec

O pohár primátora mesta budú v sobotu bojovať neregistrovaní stolní tenisti. Súťažiť sa bude v troch kategóriách (muži, ženy a deti). Prezentácia súťažiacich sa uskutoční medzi 9:30 – 10:00.

Hokejbal: Považská Bystrica – Skalica

26. marca o 13:00, hokejbalové ihrisko pri futbalovom štadióne

V rámci posledného 22. kola privítajú hokejbalisti Považskej Bystrice v poslednom zápase sezóny lídra súťaže zo Skalice. Príďte sa rozlúčiť s touto hokejbalovou sezónou.

Veľkonočná life party

27. marca, LIFE music club

V predvečer Veľkonočného pondelka sa odohrá v „lajfku“ veľkonočná párty, na ktorej by nemala chýbať ani oblievačka. Kto si chce teda natrénovať a zabaviť sa, vie kam má ísť.

Mojím pohľadom

Kino Mier

V týchto dňoch prebieha mesačná výstava autorských fotografií Emila Chudého, ktorú si môžete pozrieť v priestoroch kina Mier až do 17. apríla. Ak pôjdete okolo, zastavte sa, výstava krásnych fotografií je zdarma.

Kraj-iná

MG ART galéria v Považskej Bystrici

Miestna súkromná galéria tentoraz svoje priestory zapožičala mladému výtvarníkovi z Považskej Bystrice. Vlad Vakov prináša návštevníkom výstavy netradičný pohľad na prírodu. Výtvarník ju ukryl do znakov. Prebiehajúcu výstavu si môžete v priestoroch galérie pozrieť do 15. apríla, a to cez pracovné dni od 11:00 do 16:00.

Môže vás zaujímať:

ROZHOVOR: Emil (60) nefotil kvôli problémom s očami 30 rokov, všetko zmenila operácia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM