Filip Chudý Kultúra

Prázdniny vo finiši: Rozlúčka v Považskej vo veľkom štýle!

Letné prázdniny sa pomaly končia. Na ich konci sa budú Považskobystričania zabávať priamo pred radnicou. Čo tam bude pripravené?

Ilustračný obrázok k článku Prázdniny vo finiši: Rozlúčka v Považskej vo veľkom štýle!
Zdroj: Mesto Považská Bystrica

So začiatkom prázdnin sa spustilo aj Kultúrne leto mesta Považská Bystrica 2017. Sériu 20 podujatí odštartovala hudobno-tanečná zábava pred mestským úradom. Pokračovalo sa rezbárskym sympóziom, rôznymi koncertmi, divadelnými predstaveniami, festivalom, letným kinom či besedami. V programe zostáva už iba jedna akcia, ktorou bude „Rozlúčka s prázdninami“. Tá sa uskutoční vo štvrtok 31. augusta od 20:00 priamo pred mestským úradom.

„Považská Bystrica sa s prázdninami rozlúči vo veľkom štýle. Pred mestským úradom sa môžete tešiť na kapely S hudbou vesmírnou a Heľenine oči, záver večera bude patriť zoskupeniu Malalata,“ informovala mestská hovorkyňa Iveta Kováčiková.

Ako nám ďalej prezradila, na podujatí nebudú chýbať ani stánky s občerstvením – jedlom či alko/nealko nápojmi. Akcia bude podľa jej slov trvať zhruba do 23:30–24:00, pričom poradie kapiel bude také, ako je uvedené, každá z nich bude vystupovať približne hodinu. „Tieto kapely budú na podujatiach organizovaných mestom premiérovo. Ľudia sa môžu tešiť na kompletný program, snažili sme sa pripraviť rozlúčku s prázdninami ako sa patrí. Veríme, že s výberom kapiel budú ľudia spokojní,“ konštatovala Kováčiková.

Tá ďalej uviedla, že predpokladaná účasť by mala byť obdobná ako na akcii Summer Street Party, ktorá letné prázdniny v našom meste otvárala. Vtedy prišli pred radnicu odhadom stovky až tisícka ľudí. „S variantom zlého počasia zatiaľ nepočítame. Podujatie sa bude konať pred mestským úradom. V prípade veľmi nepriaznivého počasia budeme ľudí včas o zmenách programu informovať,“ dodala považskobystrická hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Zabavte sa v Považskej a okolí: Záverečný prázdninový týždeň nabitý akciami

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM