Filip Chudý Kultúra

Prázdniny v plnom prúde: 10 víkendových podujatí v Považskej

Prázdninové dni sa ešte len začali a s nimi aj nové možnosti zábavy v našom meste. Ak ešte nemáte program na najbližší prázdninový víkend, potom v našom rôznorodom výbere si niečo určite vyberiete.

Ilustračný obrázok k článku Prázdniny v plnom prúde: 10 víkendových podujatí v Považskej
Zdroj: TASR

Predtým, ako som ťa spoznala

8. júla o 19:00, kino Mier

Láska si ťa nájde aj tam, kde to najmenej čakáš. Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia. O tom je príbeh tohto letného romantického filmu.

Expres street party

8. júla o 20:00, mestská fontána

Nadupaná party prichádza priamo do nášho mesta. Najlepší zvuk, najlepšie svetlá, moderátori Rádia Expres a hviezdy, ktoré túžiš vidieť. Pri mestskej fontáne v blízkosti kina Mier vás budú baviť moderátorka Michaela Mäsiarová a DJ Tomáš z Rádia Expres, DJ Sukowach a hlavné hviezdy večera: DJ EKG, Strapo a Dominika Mirgová.

Dance night

8. júla, LIFE music club

V piatok sa bude v „lajfku“ noc tanca, o ktorú sa postará DJ Majco. Kto sa chce zabaviť na konci prvého prázdninového týždňa, vie, kam môže zájsť.

Legenda o Tarzanovi

9. júla o 19:00, kino Mier

Ikonickú postavu vytvorenú Edgarom Rise Burroughsom stvárnil Alexander Skarsgard. Odkedy sa muž, kedysi známy ako Tarzan, rozhodol opustiť africkú džungľu a žiť civilizovaný život ako Lord Greystoke, spolu so svojou ženou Jane, uplynulo už veľa rokov. Teraz…

Letná škola salsy

9. júla o 19:00, pred Domom kultúry

Projekt CoolTajneR ponúkne horúci sobotný večer v znamení salsy pod vedením inštruktorov salsy Michaely a Štefana zo Salsa Cubana PB a pod hviezdnym nebom. Obujte si tanečné topánky a školiteľka naučí tancovať salsu každého.

Hľadá sa Dory

10. júla o 16:00, kino Mier

V animovanej komédii Hľadá sa Dory sa do kín vracia obľúbená modrá rybička Dory. Spokojne si nažíva na koralovom útese s priateľmi Nemom, jeho otcom Marlinom a stále trpí výpadkami pamäte. Jedného dňa si však z ničoho nič spomenie, že kedysi a kdesi mala a stratila svojich rodičov.

Prázdniny all exclusive

10. júla o 19:00, kino Mier

Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazílskom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku… Pozrite si túto francúzsku komédiu.

Letné kino: 6 stupňov

10. júla o 20:30, pred Domom kultúry

Projekt CoolTajneR ponúkne v nedeľu film inšpirovaný teóriou psychológa Stanleyho Milgrama Šesť stupňov odlúčenia, ktorá predpokladá, že každý človek sa dá prepojiť s akýmkoľvek ďalším prostredníctvom šiestich navzájom známych ľudí. Skupina ľudí sa usiluje túto teóriu preskúmať a vytvoriť reťaz medzi dvoma náhodne vybranými protagonistami: Martynou – mladou punk-rockovou hudobníčkou z Varšavy a Marcom Antoniom – farmárom z malej dediny v Mexiku.

Vernisáž prác Terezy Rusnákovej

Pred Domom kultúry

V rámci projektu CoolTajneR si až do nedele môžete pozrieť vernisáž prác našej mladej umelkyne Terezy Rusnákovej.

Klubová výstava 2016

Kino Mier

Výstava fotografií členov Fotoklubu Fénix v Považskej Bystrici: Tomáš Benčík, Branislav Brehovský, Martin Brojo, Ľubomír Červenec, Emil Chudý, Ľuboš Ďurica, Tomáš Hlavčo, Helena Kurusová, Anna Macháčková, Jozef Sádecký, Libor Trško, Maroš Tvrdý, Michal Zahornacký, Róbert Zigo. Výstava potrvá až do 31. augusta. Pozrieť si ju môžete v pondelok a utorok od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považská má bohaté zastúpenie na ME mažoretiek: Toto by chceli dosiahnuť, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM